Bugüne kadar Garanti Bankası, Ziraat Bankası, İş Bankası, Finansbank, Bank Asya, Yapı Kredi ve Akbank ile çalıştım.

Akbank : Yıllık üyelik ücreti diye alınan ve iade edilmeyen 150 TL nin yanında, hesap işletim ücreti adı altında kesilen paralar yüzünden yolarımızı ayırdık kendileriyle.

Garanti Bankası : İyi sayılabilecek bankalardan birisi ancak onunla da yıldızımız barışmadı bir türlü, müşteri temsilcisinin saygısızlığı neticesinde onlarla da yolumuzu ayırdık.

Bank Asya : Ancak tek çekimlerde işe yarayan bir kredi kartları var. Taksit imkanı çok sınırlı. Kart aidatı falan yok, 15dk'da veriyorlar kredi kartını. Ancak hemen hemen her gün attıkları "altın toplama günü" mesajlarını uyarılarıma rağmen durdurmadıkları için uzun süren uğraşlar neticesinde yollarımızı ayırdık.

Ziraat Bankası : Mobil imza vermeyen ve müşteri temsilcilerinin bu durumdan bi'haber oldukları banka. Beni o şubeden o şubeye süründürdüler. 1 hafta uğraştım, sonunda öğrendim ki öyle bir hizmet yokmuş. Müşteri temsilcileri cidden çok enteresan.

İş Bankası : İnternet ve mobil şube hizmetleri hariç her türlü hizmetlerini beğendiğim banka. Zaman zaman aldığı enteresan ücretler şaşırtsa da çalışıbilir ender bankalardan biridir.

Yapı Kredi : Kredi kartı kapatmanın en zor olduğu banka. İnternet şubeleri çok kullanışsız. Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor. Zorlukların bankası kısaca.

Finansbank : Kolaylıklar bankası. Müşteri temsilcileri gerçekten çok ilgili. Fix Card isimli kredi kartlarını kullanıyorum. Diğer bankalarda sık sık yaşanan sorunların hiçbiri yok. Hele Enpara diye bir hizmetleri var ki takdire şayan. Müşteri temsilcisine bağlanmak yalnızca 30 saniyenizi alıyor, çarşaf çarşaf sözleşmeler yerine, ayağınıza kadar getirip imzalattıkları kısacık ve anlaşılır bir sözleşmeleri var. Mobil şubeleri ve internet şubeleri diğer bankaların neredeyse 3-4 gömlek üstünde bir kalitede. Hiçbir işlem için en ufak bir ücret ödemiyorsunuz.

Velhasıl, Finansbank iyidir. Enpara, Finansbank'dan da iyidir. :)