Bu iş tutmaz. Ancak şöyle olursa tutabilir:
Müşteri web sayfasından 2 kg domates, 3 kg pataes, 1 paket makarna söylüyor.
Senin eleman ya da sen hemen gidip en yakın marketten, manavdan istenilenleri alıp adama ulaştırıyorsun.
NOT: BU OLAY KONYA'DA YAPILMIŞTI VE ACAYİP TUTMUŞTU ORDAN BİLİYORUM.
Fiyatları sen belirliyorsun. Sürekli güncelliyorsun. Domates kg 1,7 TL ise sen 2 TL satıyorsun, oradan kazanıyorsun parayı.

Ek Olarak:

Cadde Media adlı üyeden alıntı

Bak bu isler boyle olmaz. Sirket kuracaksin cari merkezin olacak. Tv reklam vericen insanlarin gozune soktunmu reklamlari bu adam kiminnesi bukadar reklam vermis bi bakiyim der. Sen diyorsum mahalle esnafini hedef liyecegim ben sahsen her lokantadan yemek yemem. Buyuzden belli standart lar belirlemelsin. Bu isler 5 10 tl olsaydi bugun yemek sepeti olmazdi. Bende sunu anlamiyorum ornek vermek gerekirse Facebook zaten var hala facebook scriptiyle site acanlar var sende onlarfan farksiz oluyorsun. Biraz ozgun isler yapalim. Bu isler yatirim gerektirir adamlara ev telefonumu vericen. Ha diyorsan ben araci olurum adam direk satici ile iletisim kirsun ozaman adam bir girer iki girer ucuncude direk lokantanin gondeedigi yemegin icinden cikan kartvizitten adami arar


Bu arkadaşın dediğide doğru. Her ne yaparsan yap para gerekli.
1- Şirket kurmak
2- Büro açmak
3- Sekreter falan telefona bakacak biri
4- 444 lü numara
5- Müşteri hizmetleri
6- Esnafları ayarlayacak elemanlar
7- Muhasebeci
8- TV reklamları paran varsa ( Kanal D 20 saniye için 40 Milyon kişiye ulaştırma garantili, dizilerin arasında çıkacak 2 Haftalık 740.000 TL istiyor mesela... )