-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam tıpatıp aynı rahatsızlığı ben de yaşamıştım. hitlerim 2000 civarında gezerken sitenin yavaşlığı ve yüzlerce plugin kurulup/silinmesi tema düzenlemeleri derken sitede çok fazla artık vardı. Aynı senın gibi yedek aldım, ftp'yi komple yedekledim, mysql'ı da dışa aktardım bir de (en önemlisi) wordpressten dışa aktar yaparak xml yedeğini aldım. Sonra yeni bir hosta kurulum yapmak için dosyaları aktardım fakat o da ne site açılmadı config ayarlarını yaptım yine de olmadı uyuşmadı, bir şekilde siteye eriştim fakat her şey kaymış ve dağılmış haldeydi. En sonunda sinirlendim sildim her şeyi premium bir temayla SIFIRDAN bir mysql ve wp kurdum sonra ftp yedeğimdeki uploads klasörü olması lazım ordaki image'ları alıp kurdugum wp'ye attım son olarak da xml'i içe aktar yaptım ve mutlu son :) tüm yazılarım görselleriyle birlikte karşıma geldi. Bana kalan tekrardan eklentileri indirmek ve temayı düzenlemek oldu. Bu sayede sıfır mysql ,sıfır ftp ve sıfır kalıntılarla temiz bir sitem olmuş oldu. İşlemler esnasında siteyi kaybettim diye ömrümden ömür gitti fakat sonunda siteye erişince tüm dertler yok oluyor :) kısaca yedekten taşıma işlemleri çok başarılı olmayabiliyor, benim yaptığım yöntem aklında olsun :)