lostyazilim
tr.link

Site Temizleme

6 Mesajlar 933 Okunma
acebozum
tr.link

Tufan Tufan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
MErhaba arkadaşlar bir web sitem var 1000 kullanıcı giriyor günlük fakat sitemi son haline getirene kadar bircok eklenti ve bir 3 e yakın tema değiştirdim.Ve şuan sitem 1000 kullanıcıda çakılı kaldı ve içime sinmiyor.ben sitemin ftpden ve mysql yedeğini pc me indirdim. Şimdi veri kaybım olmadan en temiz şekilde eski bilgilerden arındırarak nasıl yükleme yapmalıyım.Benim için önemli olan klasörler hangileridir.

Düşüncem yeni bir wp kurup üstüne dosyaları yazdırmak gerekli olan klasorleri tespit ederek bu dogru bir yolmudur nasıl yapabilirim biri bana yardımcı olursa sevinirim.

Temiz Forum Özgün İçerik Yasal Paylaşım
elektronikssl
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
cpanelden full yedek al
tüm pluginleri kapat
mysql sil yeniden oluştur
ftpye yeni wordpress at
sql dosyanı import et
config ayarla

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
hocam tıpatıp aynı rahatsızlığı ben de yaşamıştım. hitlerim 2000 civarında gezerken sitenin yavaşlığı ve yüzlerce plugin kurulup/silinmesi tema düzenlemeleri derken sitede çok fazla artık vardı. Aynı senın gibi yedek aldım, ftp'yi komple yedekledim, mysql'ı da dışa aktardım bir de (en önemlisi) wordpressten dışa aktar yaparak xml yedeğini aldım. Sonra yeni bir hosta kurulum yapmak için dosyaları aktardım fakat o da ne site açılmadı config ayarlarını yaptım yine de olmadı uyuşmadı, bir şekilde siteye eriştim fakat her şey kaymış ve dağılmış haldeydi. En sonunda sinirlendim sildim her şeyi premium bir temayla SIFIRDAN bir mysql ve wp kurdum sonra ftp yedeğimdeki uploads klasörü olması lazım ordaki image'ları alıp kurdugum wp'ye attım son olarak da xml'i içe aktar yaptım ve mutlu son :) tüm yazılarım görselleriyle birlikte karşıma geldi. Bana kalan tekrardan eklentileri indirmek ve temayı düzenlemek oldu. Bu sayede sıfır mysql ,sıfır ftp ve sıfır kalıntılarla temiz bir sitem olmuş oldu. İşlemler esnasında siteyi kaybettim diye ömrümden ömür gitti fakat sonunda siteye erişince tüm dertler yok oluyor :) kısaca yedekten taşıma işlemleri çok başarılı olmayabiliyor, benim yaptığım yöntem aklında olsun :)

Tufan Tufan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler aynı senin yaptığın gibi yapma kararı aldım hiç olmassa denenmiş bir yöntem fakat admin paneli araçlar dışa aktar dediğimde.

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

hatası alıyorum. Server a sorduğumda script kaynaklı bir sorun dış bağlantılarınızı kontrol edin dedi . Tüm eklentileri kapatip denedim yine olmadı

Temiz Forum Özgün İçerik Yasal Paylaşım
wmaraci
wmaraci

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Sitenizde kaç konu var. Her veri tabanını siteye yüklemek öyle kolay olmaz, bunu kesinlikle unutmayın, veritabanının boyutuna mutlaka bakın, ek programlar kullanmanız gerekebilir ki yine olmazsa host firmanızla görüşmeniz gerekir... stres sadece. Aynı durum site taşımada da geçerli :)
Siz veritabanına girin, önce yedeğinizi alın, sonra veritabanındaki ek yükü olan tabloları onarın. İstemediğiniz dosyaların da içini boşaltın. Bir de sürüm güncellemesi yapın. Çok istiyorsanız tema değiştirin yine, ama siteyi sıfırlamayın bence :)

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
https://www.google.com.tr/search?q=mysql+onar%C4%B1c%C4%B1+wordpress&oq=mysql+onar%C4%B1c%C4%B1+wordpress&aqs=chrome..69i57.3573j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#q=mysql+optimizasyonu

Bakın isterseniz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al