"Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye..."
Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam. Mal dediğimizde aklınızda elle tutulabilir bir şey canlanıyor kanımca ve burada ki anlamı tam olarak kavramak istemiyor, inat ediyorsunuz. Sözlük anlamında verdiğim o kadar anlam içerisinden gidip sadece "kişinin malı" kısmını almanızdan bunu çıkartabiliyorum. :p
Ehliyet örneğini vermişsiniz bir de. Üstüne üstlük blogu blog yapan içeriktir demişsiniz. Madem tezlerimi çürütmek istemişsiniz;
Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum. Bu post içerisinde sadece sizin değil birçok arkadaşın fikrine nazaran yazılmış kısımları da sizden alıntı yaptığım için siz üzerinize alınmışsınız sanırım.
Evet, hepsi aynıdır. O yüzden adına müzik deniyor.
:eek::eek::eek::eek:
Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum. Bu nedenle bence başka biri ile tartışmanız çok daha iyi olacaktır, bir daha cevaplarınızın hiçbirine istinaden bir şey yazmayacağımdan emin olabilirsiniz.
Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam. Mal dediğimizde aklınızda elle tutulabilir bir şey canlanıyor kanımca ve burada ki anlamı tam olarak kavramak istemiyor, inat ediyorsunuz. Sözlük anlamında verdiğim o kadar anlam içerisinden gidip sadece "kişinin malı" kısmını almanızdan bunu çıkartabiliyorum. :p
Ehliyet örneğini vermişsiniz bir de. Üstüne üstlük blogu blog yapan içeriktir demişsiniz. Madem tezlerimi çürütmek istemişsiniz;
Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum. Bu post içerisinde sadece sizin değil birçok arkadaşın fikrine nazaran yazılmış kısımları da sizden alıntı yaptığım için siz üzerinize alınmışsınız sanırım.
Evet, hepsi aynıdır. O yüzden adına müzik deniyor.
:eek::eek::eek::eek:
Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum. Bu nedenle bence başka biri ile tartışmanız çok daha iyi olacaktır, bir daha cevaplarınızın hiçbirine istinaden bir şey yazmayacağımdan emin olabilirsiniz.
Yazdıklarınıza inanacak derecede bir doğruluk payı görsem mutlaka kavramak içim canı gönülden çaba sarf etmek isterim. Fakat tam aksine siz bir fikir sunmaktan ziyade kendi düşüncelerinizi başkasına empoze ve benim fikirlerimi de karalamaya çalışıyorsunuz. Mesela bu yazdığımdan dahi sözde bir fikir üretme çabanız dahi olmayacaktır.
Ayrıca benim savunduğum düşünceyi ilk mesajımda yazdım. Binayen ikinci mesajımda sizin beni eleştirmenize cevap verdim.
Tartışacak bir fikir sunduğunuzu göremiyorum. Teşekkür ediyorum. Bu fikrede Aşağıdaki mesajlarınızla karar verdim.
"Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum."
"Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum."
"Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam."
Sizin ufkunuz genişmiş :D