-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'ten yaklaşık bir yıl önce bir hesabım geçersiz etkinlik nedeniyle ban yedi. Saçmaladı google.
Yeni açtığım sitede tüm bilgileri değiştirmiş olmama reğmen ban yedim. Tek benzerlik aynı bilgisayardan aynı interneti kullanarak başvurmuş olmam. Ban sebebi olarak hiçbir şey göstermedi. Adwords kullanıcıları için risk oluşturabileceğini düşündük saçmalığını yazmışlar.
Acaba site için tekrar ne zaman başvurmalıyım. Sizce tekrar banı engellemek için ne yapmalıyım? Kurduğum sitede program politikalarına aykırı hiçbir şey yok. Bir kere banlandın mı, iz bırakmıcan anladığım bu....
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sonuçta anlamışsınız önemli olan bu olsa gerek, tecrübe ucuz bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
1-bilgisayarını degiştir(işlemci numarasından ayıkıyor işi adsense)
2-Yeni bir site ile başvur
3-Kullandıgın adsl yi degiştirip farklı bir firmaya abone ol(ıp numaran degişssin)
Biraz masraflı olucak ama yapıcak bişiy yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları denediniz mi?
Ben herhangi bir internet kafeden başka bir site için başvurmayı düşünüyorum. Daha sonra tekrar hesabımın banlandığı siteye reklam koysam sıkıntı olur mu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işlemci ne alaka ipden ayıkıyor işlemciden ayıkmaz adsense kardeş keşke internet cafeye gitseydin orada 2 dk başvuru yapsaydın
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şİmdi siteyi devir etmiş gibi gösterip tekrar aynı site için farklı bilgilerle başvursam ne olur acaba.
Yani hosting firmasında yeni bir hesap açıp domaini devredicem. Whois bilgileri değişsin diye sonra aynı site için başvurucam veya başka site için başvurup hesap kapatılan siteme reklam koyucam. Aynı kişi olduğumu anlamasa sitede banlanacak bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki başka pc ve ıp den açıp,açtıkdan sonra evde kontrol amaçlı girsek sıkıntı olurmu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence olabilir. Hesabı hiçbir zaman banlanan ip den girmemek lazım. Benim hesabım 1 yıl önce Banlanmıştı. Adamlar tüm bilgileri değiştirdiğim halde başvurduğum ip den anladı . Hesabı kapatırken adsense kullanıcıları için tehlike demişler. İtiraz ettim daha önce hesabınız kapatılmış diye cevap geldi. Yani adamlar ip den yakalamış.
Kaç kere adsensen'ten defalarca onay aldım 1 hafta da banlandım. Blogger ve 2 site sadece ip yüzünden banlandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni site ile başvurdum. Ama site birazcık farklı bir siteydi. Yani yapısı anlamıyla anlamış olabilir. Ayrıca tüm bilgileri değiştirerek başvurduğum blogger hesaplarını da 1 hafta da banladı. Kazanç olayına gelince açtığım siteler çöp site değildi. En son kapatılan blogger tamamı organik 3-4k hite sahipti. Adwords kullanıcıları için tehlike oluşturabilir deyip kapattı.
Ama ilk başta adsense'te yeniyken 4-5 defa aynı bilgilerle başvurup ban yedim. Bence benim ip adresini kırmızı listeye aldı. Artık internet sektöründen soğudum. Şaka değil açtığım sitelerde sorun hit değil adsense oluyor. Artık başka bir yere taşınmadan adsense başvurusu yapmam. :)