Arkadaşlarım o değerli yorumlarınız her ne kadar reklam kokan hareketlerde bulunduğumu ifade etseniz de evet benim için çok değerli..yol çizgimi belirliyorum bu yorumlarınızla..
Ancak şöyle bir husus var ki ben bunu zaten blogumda yazdım buradan da her blogger gibi insan kazanmak hit çekmek peşindeyim evet bu gayet doğal kim sitesine trafik sağlamak istemez ki..
Bir diğer husus ise Blog Hocamın evet böyle bır şeye ıhtıyacı yok zaten benım kendı ıhtıyacım olduğundan böyle bir uygulama yaptım ve bunu da Blog Hocam okurları bilir, Ne Dediler bölümü mevcut, orada çeşitli bloggerların da bu konuda yazıları ve uygulamaları mevcut.. Bu konuda ilk değilim anlayacağınız için..
Kaldı ki her blogger sayfasını güncel ve özgün tutmak ister, ben de gerçekten Blog Hocamdan öğrendiklerimi ve Blog hocamda Ne dediler bölümünde yer edinebilmek adına böyle bir uygulamaya kalkıştım gayet doğal bu..
Tabi ki de sizin de görüşlerinize çok önem veriyorum, en azından burada bu konularda nasıl bir tepkiyle karşılaşabileceğimi öğrendim.. Ben gerçekten her birinize teşekkür ediyorum yoluma tavsiye ettiğiniz doğrultuda devam etmeye çalışacağım.. Teşekkürler arkadaşlar..