-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam peki adsense giriş yaparken panelde herhangi bir uyarı var mı ? yani değişen birşey.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hayır hocam hala yukarıya yazdığım uyarı var. Yani bu işlerde açıkcası ne yalan söyliyim pek acemi sayılmam ama anlamadığım şey neden bu kadar uzun sürüyor. Daha öncesinde de 2 ay kadar bekledim ne onay ne de red mesajı geldi. en sonunda youtube ile denedim kabul edildim ama site için başvurunca yine sıkıntı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Byaliozer adlı üyeden alıntı
hayır hocam hala yukarıya yazdığım uyarı var. Yani bu işlerde açıkcası ne yalan söyliyim pek acemi sayılmam ama anlamadığım şey neden bu kadar uzun sürüyor. Daha öncesinde de 2 ay kadar bekledim ne onay ne de red mesajı geldi. en sonunda youtube ile denedim kabul edildim ama site için başvurunca yine sıkıntı var.
Hocam kodu eklemişsiniz. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız baktınız bir cevap yok tekrar başvuru yapın. çekinmeyin. Çaldığınız kapıyı açan yok diye kapıdan ayrılmayın. 20 kere istek gönderdiniz diye kimse sizi suçlayamaz. yeter ki ne zaman göndermeniz gerektiğini bilin
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
youtube ile 1 sefer başvuruluyor diye biliyorum ?
Ek Olarak: Şu kadar sabrettim ve bugün konu açtım ve cevabıda bugün aldım.
Google politikalarıyla uyumlu olmadığını söyledi.
Teknoloji sitesi ve bütün haberlerim özgün. Bunun neresi uygun değil acaba çok merak ediyorum