Kızmayın ancak yukarıda ki benzettiğiniz kodlar globaldir örneği bana notaları hatırlatıyor. "Hayır bir nota ile kaç ayrı beste yapılabilir ki? Neticede hepsi birbirinin aynısıdır o zaman? " bkz;İsmail Abi'nin müzisyen genleri"
Sözlük anlamı ile kişisel; Kişiyle ilgili, kişiye ilişkin, kişinin kendi malı olan, şahsi, zati kişisel anlamlarına denk düşer.
Görüşlerinizin içerisinde ben konudan çok daha uzaklaşılmış bir hava gördüm şahsen. Benim kişisel ilgi alanım teknolojidir ve ekonomidir. Fakat bunların yanı sıra kitaplara tiyatro ve sinemaya da kişisel olarak ilgim vardır. Şimdi ben bunların hepsini kendi klavyemden kişisel üslubumla satırlara dökünce bunlar kişisel olmuyorsa ben blogumu kapatırım hemen :cool: Aynı şekilde Wordpress olan blogumun da tamamen kişisel özellikleri yansıttığını söyleyebilirim çünkü neticede bileşenlerin dizilimine kadar her şey benim kişisel kararımdır.
"Blogu blog yapan içeriğidir."
"Arabayı kullanan ehliyet değil şofördür."
Sözlük anlamı ile kişisel; Kişiyle ilgili, kişiye ilişkin, kişinin kendi malı olan, şahsi, zati kişisel anlamlarına denk düşer.
Görüşlerinizin içerisinde ben konudan çok daha uzaklaşılmış bir hava gördüm şahsen. Benim kişisel ilgi alanım teknolojidir ve ekonomidir. Fakat bunların yanı sıra kitaplara tiyatro ve sinemaya da kişisel olarak ilgim vardır. Şimdi ben bunların hepsini kendi klavyemden kişisel üslubumla satırlara dökünce bunlar kişisel olmuyorsa ben blogumu kapatırım hemen :cool: Aynı şekilde Wordpress olan blogumun da tamamen kişisel özellikleri yansıttığını söyleyebilirim çünkü neticede bileşenlerin dizilimine kadar her şey benim kişisel kararımdır.
"Blogu blog yapan içeriğidir."
"Arabayı kullanan ehliyet değil şofördür."
Siz kişiselin sözlük anlamına bakmışsınız ama düşüncelerinizle çelişiyorsunuz.
Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye...
Sözlük anlamı, kişinin malı ise. İlgi alanınız sizin nasıl malınız oluyor? Yani, benim de ilgi alanım ekonomi. O zaman ekonomi senin malın değil!
Ehliyet örneğini vermişsiniz bir de. Üstüne üstlük blogu blog yapan içeriktir demişsiniz. Madem tezlerimi çürütmek istemişsiniz;
"Kişisel Blog" derken, blogu açınca o blogun amacı kişisel blog olmuyor! İçeriktir aslında kişisel olan." yazmışım. Bu ne demek?
"Hayır bir nota ile kaç ayrı beste yapılabilir ki? Neticede hepsi birbirinin aynısıdır o zaman?"
Evet, hepsi aynıdır. O yüzden adına müzik deniyor.