lostyazilim

Kişisel Blog Mantığı

45 Mesajlar 6.644 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

Being adlı üyeden alıntı

Kızmayın ancak yukarıda ki benzettiğiniz kodlar globaldir örneği bana notaları hatırlatıyor. "Hayır bir nota ile kaç ayrı beste yapılabilir ki? Neticede hepsi birbirinin aynısıdır o zaman? " bkz;İsmail Abi'nin müzisyen genleri"

Sözlük anlamı ile kişisel; Kişiyle ilgili, kişiye ilişkin, kişinin kendi malı olan, şahsi, zati kişisel anlamlarına denk düşer.

Görüşlerinizin içerisinde ben konudan çok daha uzaklaşılmış bir hava gördüm şahsen. Benim kişisel ilgi alanım teknolojidir ve ekonomidir. Fakat bunların yanı sıra kitaplara tiyatro ve sinemaya da kişisel olarak ilgim vardır. Şimdi ben bunların hepsini kendi klavyemden kişisel üslubumla satırlara dökünce bunlar kişisel olmuyorsa ben blogumu kapatırım hemen :cool: Aynı şekilde Wordpress olan blogumun da tamamen kişisel özellikleri yansıttığını söyleyebilirim çünkü neticede bileşenlerin dizilimine kadar her şey benim kişisel kararımdır.

"Blogu blog yapan içeriğidir."
"Arabayı kullanan ehliyet değil şofördür."

Siz kişiselin sözlük anlamına bakmışsınız ama düşüncelerinizle çelişiyorsunuz.

Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye...

Sözlük anlamı, kişinin malı ise. İlgi alanınız sizin nasıl malınız oluyor? Yani, benim de ilgi alanım ekonomi. O zaman ekonomi senin malın değil!

Ehliyet örneğini vermişsiniz bir de. Üstüne üstlük blogu blog yapan içeriktir demişsiniz. Madem tezlerimi çürütmek istemişsiniz;

"Kişisel Blog" derken, blogu açınca o blogun amacı kişisel blog olmuyor! İçeriktir aslında kişisel olan." yazmışım. Bu ne demek?

"Hayır bir nota ile kaç ayrı beste yapılabilir ki? Neticede hepsi birbirinin aynısıdır o zaman?"

Evet, hepsi aynıdır. O yüzden adına müzik deniyor.
Okeskin CETINKAYAM

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Blog açmış olmak için blog açanlar nedeniyle oluyor.
Okeskin CETINKAYAM

kişi bu mesajı beğendi.

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

easlanhan adlı üyeden alıntı

Siz kişiselin sözlük anlamına bakmışsınız ama düşüncelerinizle çelişiyorsunuz.

Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye...

Sözlük anlamı, kişinin malı ise. İlgi alanınız sizin nasıl malınız oluyor? Yani, benim de ilgi alanım ekonomi. O zaman ekonomi senin malın değil!

Ehliyet örneğini vermişsiniz bir de. Üstüne üstlük blogu blog yapan içeriktir demişsiniz. Madem tezlerimi çürütmek istemişsiniz;

"Kişisel Blog" derken, blogu açınca o blogun amacı kişisel blog olmuyor! İçeriktir aslında kişisel olan." yazmışım. Bu ne demek?

"Hayır bir nota ile kaç ayrı beste yapılabilir ki? Neticede hepsi birbirinin aynısıdır o zaman?"

"Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye..."

Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam. Mal dediğimizde aklınızda elle tutulabilir bir şey canlanıyor kanımca ve burada ki anlamı tam olarak kavramak istemiyor, inat ediyorsunuz. Sözlük anlamında verdiğim o kadar anlam içerisinden gidip sadece "kişinin malı" kısmını almanızdan bunu çıkartabiliyorum. :p

Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum. Bu post içerisinde sadece sizin değil birçok arkadaşın fikrine nazaran yazılmış kısımları da sizden alıntı yaptığım için siz üzerinize alınmışsınız sanırım.

:eek::eek::eek::eek:
Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum. Bu nedenle bence başka biri ile tartışmanız çok daha iyi olacaktır, bir daha cevaplarınızın hiçbirine istinaden bir şey yazmayacağımdan emin olabilirsiniz.
CETINKAYAM

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

Being adlı üyeden alıntı

"Kişisel alan ve kişisellikten bahsetmişsiniz. "Benim ilgi alanım" diye..."

Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam. Mal dediğimizde aklınızda elle tutulabilir bir şey canlanıyor kanımca ve burada ki anlamı tam olarak kavramak istemiyor, inat ediyorsunuz. Sözlük anlamında verdiğim o kadar anlam içerisinden gidip sadece "kişinin malı" kısmını almanızdan bunu çıkartabiliyorum. :p

Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum. Bu post içerisinde sadece sizin değil birçok arkadaşın fikrine nazaran yazılmış kısımları da sizden alıntı yaptığım için siz üzerinize alınmışsınız sanırım.

:eek::eek::eek::eek:
Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum. Bu nedenle bence başka biri ile tartışmanız çok daha iyi olacaktır, bir daha cevaplarınızın hiçbirine istinaden bir şey yazmayacağımdan emin olabilirsiniz.

Yazdıklarınıza inanacak derecede bir doğruluk payı görsem mutlaka kavramak içim canı gönülden çaba sarf etmek isterim. Fakat tam aksine siz bir fikir sunmaktan ziyade kendi düşüncelerinizi başkasına empoze ve benim fikirlerimi de karalamaya çalışıyorsunuz. Mesela bu yazdığımdan dahi sözde bir fikir üretme çabanız dahi olmayacaktır.

Ayrıca benim savunduğum düşünceyi ilk mesajımda yazdım. Binayen ikinci mesajımda sizin beni eleştirmenize cevap verdim.

Tartışacak bir fikir sunduğunuzu göremiyorum. Teşekkür ediyorum. Bu fikrede Aşağıdaki mesajlarınızla karar verdim.

"Şahsen bir şey çürütmeye çalışmıyorum, ayrı konu çalışsam da karşımda gerçekten çürütülmeye değer bir tez olduğunu göremiyorum."

"Sakın beni yanlış anlamayın, bu cümlenizden de zaten tartışmak için ne kadar kısıtlı düşündüğünüzü anlıyorum."

"Benim ilgi alanım dolayısı ile benim kişiselimdir, bunu anlayamayacaksanız zaten önünüze tez sunamam."

Sizin ufkunuz genişmiş :D
Being CETINKAYAM

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
düzeltme...

GorkeM GorkeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek .
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Bana göre bi sınırı yok aslında sonuçta kişisel ilgilendiği şeyleride , beğendiklerini paylaşsın :D zaten sırf kendi ile ilgili birşey paylaşacaksa facebook , twitter gibi sosyal ağlarda var :D
pek anlatamadım ama işte böyle birşeyler sizde haklısınız aslında :D neyse :D
CETINKAYAM

kişi bu mesajı beğendi.

mbatuhan mbatuhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
lanet olası telefonun flash dddsteği yok. videoyu izleyemedim. gene lanet tel. yüxünden önümse duran video adresini kopyalayamadım. :/

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
düzeltme...

mbatuhan mbatuhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Hocam çok hayatı bir videoda değil makarasına attım.Daha sonrada izleyebilirsiniz ;)

içimse kaldı şimdi :)

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
düzeltme...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al