HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
ilk reklam alındığında para sıcak geliyor ve devamı gelmeye başlıyor olabilir.
kişisel blogların genel blog olmasının sebebi olarak ise kişisel blogların fazla hit almaması ve belli bir süre sonra kişilerin bu durumdan sıkılıp farklı arayışlara yönelmesi.
ve bunların sonucunda reklam alması :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
mertkytrk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence kişisel bloga gerçekten konu sınırlaması olmamalı, önemli olan üslup olmalı, kullandığımız dilin sanki arkadaşına ya da bir gruba bir şey anlatıyor gibi olması lazım. haber sitelerinde ki 3. tekil şahıs kullanmak yerine. bu mantıkla ve de asıl amaca da yönelik olması içinde kendi fikirlerinizi ekleyerek paylaşılırsa bence sorun olmaz. örneğin bir pc modelinin tanıtımını kendi tecrübelerini de ekleyerek bir yazı yazdığı zaman bence hiç bir sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Müthiş bir konu açmışsınız vallaha ben daha şimdi gördüm :)
Kesinlikle size katılıyorum. Kişisel bloglar tamamen kişisel görüşler hakkında olur. Ve google bu blogları çok önemser bu bloglardan çıkılan linkleri çok önemser. Ancak bunu keşif eden arkadaşlar kişisel blogları tamamen ticari bir alana çevirip dediğiniz gibi mantolama, beko servisi, ukash sitelerine çeviriyorlar :)
Kendi kişisel blogumdan iki örnek yazı vereyim:
NUH Büyük Tufan Film Yorumu:
http://altaybilgin.blogspot.com.tr/2014/04/nuh-buyuk-tufan-filmi-2014.htmlYandex Panorama Özelliği:
http://altaybilgin.blogspot.com.tr/2014/04/yandex-harita-panorama-ozelligi-ile-3d.htmlNe bileyim bence böyle olmalı kişisel bloglar, ama tabi arkadaşlarada çok fazla yorum yapmıyorum....
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İş Sahibi Değilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Büyük konuşmayın beyler belki birgün sizde birkaç tl'ye sitenize tanıtım yazısı alırsınız..