Hocam google alt yapısında bu aralar bir sıkıntı var ya yeni birşey deniyorlar yada bir problem çıktı adsense ücretlerinde büyük düşüşler var tıklar sayılmıyor falan :(
Aynı şekilde youtube ve g+ ta problemler çıkıyor ara ara.Böyle dendiğinde hemen ***** ten yada yurtdışı çıkış hatlarından bilinir ama bu sefer farklı birşeyler var diğer bildiğimiz durumlar gibi gelmiyor bana.
Bazı arkadaşlar hemen sansüre saldırıyorda,koca google`ı sansür felç edecek değil ya,özellikle adsenseyi.
Bekleyip göreceğiz,hayırlısı diyelim.
Aynı şekilde youtube ve g+ ta problemler çıkıyor ara ara.Böyle dendiğinde hemen ***** ten yada yurtdışı çıkış hatlarından bilinir ama bu sefer farklı birşeyler var diğer bildiğimiz durumlar gibi gelmiyor bana.
Bazı arkadaşlar hemen sansüre saldırıyorda,koca google`ı sansür felç edecek değil ya,özellikle adsenseyi.
Bekleyip göreceğiz,hayırlısı diyelim.
Aynen, katılıyorum yorumuna. Arada çıkan, hatta sık sık çıkan hata sayfaları da son zamanlarda Google'a bir şey olduğunu kanıtlar nitelikte. Adsense'ye hiç girmiyorum zaten, hit artmasına rağmen tık oranının yarı yarıya birden inmesi de buna bir kanıt. Bunun ***** ile uzaktan yakından hiç bir alakası yok, farklı bir durum söz konusu.