Arkadaşım, tüm güne yay konularını, şu saatte şu kadar bu saatte bu kadar mantığı yanlış. 4 konu ekliyorsan günü de 4'e böl...
Tamamdır hocam sağolun tavsiyeniz için.
saat konusunu ilk defa duydum. Bildiğim kadarı ile bir gün 10 girip ikinci gün 1 konu 3 gün 8 girmek yerine hergün 4 konu girmek daha yararlı olacaktır.
Saatten kastım, öğle saatlerinde 4 konu, akşam saatlerinde 4 konu halinde yaymak konuları. Normalde site açıldığı günden itibaren hergün 4 konu giriyordum hiç şaşmadan. Teşekkürler cevabınız için.
Hocam hızlı index için her filme youtubedan fragman ekleyin ama youtubedan sonra video sitemap eklentisini kurun her 4 filmde bir mesela video sitemapi güncelleyin ve pingleyin anında indexlenecektir
Dediğiniz gibi her filmin içine fragman'ını youtube'dan çekiyorum embed kodu ile. Video sitemapta kurulu fakat, hergün pinglemiyordum bundan sonra hergün dediğiniz gibi pinglemeye başlarım. :)
Mesele konu sayısı değil yeğen, mesele düzenli konu girişi yapmak. Yani bir gün 2 tane ertesi gün 10 tane konu atarsan sıkıntı olur.
Zaten düzenli olarak hergün 4 adet konu atıyordum açıldığı günden itibaren.
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Hocam film sitelerinin bana göre en önemli bölümü backlink olayıdır. Yani sitenizin backlinki ne kadr güçylüyse ve içerik ne kadar özgünse üst sıralamalarda yer alma şansınız o kadar artıyor.Dipnot: backlink sadece ana sayfaya alınmamalı.
Ek olarak sitenizin hızlı index almasını sağlamalısınız. hergün düzenli içerik giriyorsanız bu iyi birşey index açısından ancak bence bazen siteyi dinlendirmekte gerekiyor. Mesela webmaster tools'ta gönderilen url'ler ve dizine eklenen urller kısmını karşılaştırır mısını arasında çok fark var mı ?
Haklısınız hocam. Dediğiniz gibi sadece ana sayfadan backlink alınmamalı bu konuda hem fikiriz. Hergün düzenli olarak içerik giriyorum siteye.
WM Tools: Gönderilen URL, 4.785 - Dizine Eklenen, 4.680