-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kuveyttürk kullanıyorum nedeni ise hiçbir masraf vb işlem ücretinin olmamasıdır başka bankalar zaten 3 kuruş yatan parayı 3 yada 6 ayda bir iç ederler kanınızı emerler ama kuveyttürk te böyle bir sıkıntı yok hesabında 1 tl olsun 1 sene sonra yine 1 tl yi görürsün şiddetle tavsiye ediyorum imkanı olanlar bu tür bankalarla çalışsın.
ZionWeeb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
UI/Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ziraat Bankası, kartsız işlemlerde ücret almıyor ve devlet bankası olduğundan açıkçası daha güvenli buluyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çoğunu kullanmıs biri olarak hepsi aynı ama anketde de göüldügü gibi garanti den sonra iş bankasi kullanım panel vs
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapı Kredi'yi kullanıyorum.
Babamın hesabı Yapı Kredi'de ve işlemlerinin de çoğunu oradan yapıyordu. Bi' çalışanı ile de muhabbetimiz çok güzeldi orayı tercih ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Garanti, Finans ve Ziraat Bankası.
Kullanma Sebebi Müşterilerimizden Gelen Taleplerle Açılmış Hesaplar, Herhangi Bir ayrıcalıklarından Değil. Neticede Hepsi Tokatcı :)
Bu Arada Ziraatin Diğer Bankalardan Fazla Oy Almasıda Dikkat Çekici Zannedersem Üniversite Öğrencisi Çok Arkadaş Var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öğrenci olduğum için İş Bankasını kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
eğitimci, akademisyen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ziraat Bankası: Pek çok ürün ve hizmetini kullanırken fahiş komisyonlar ödemediğim için (Kredi, havale, eft, vd) Profesyonel müşteri hizmeti sundukları için. Hem güzel hem kullanıcı dostu internet şubesi arayüzü tasarımına sahip oldukları için.
Garanti Bankası: Mecburen, çünkü kredi kartı kullanmayanlar için kk olmadan sanal kredi kartı verdiği ve güvenli alışveriş yapmamı sağladığı için. Neredeyse günde en az 1 kez kullanıyorum. Fakat hesap işletim ücretleri ve bir zamanlar ücretli olmayan işlemler için de artık ciddi para kesiyor. Ha bir de ortak atm para çekimlerinde en yüksek komisyonu Garanti Bankası alıyor, Ziraat 1.8 tl.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Genelde iş bankası ve garanti bankası kullanıyorum. Bunun yanında mecburiyetten ziraat bankası kullanmaktayım. Ayrıca ödeme alacağım zaman mecbur kalırsam enpara.com üzerinden ödeme alıyorum.
İş bankası ve Garanti bankası gerek internet şubesi gerekse cep şubesi olsun çok iyiler. Bu nedenle tercihim bu bankalardan yana.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
TEB: eski çalıştığım şirketin maaş hesabı oradaydı.
Akbank: İkinci krdi kartımı çıkarmam gerekiyordu ve bazı müşterilerim akbanktan çalışıyorlardı. Bende Akbanktan hesap açtırıp kredi kartı çıkardım.
Ziraat: Öğrencilik işte.
İş bankası: Üniversitedeyken iş bankasının öğrenciler için kredi kartı vardı. Bende onu aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İş bank kullanıyordum fakat hesap işletim ücreti ve eft + havale kesimlerinden bari kurtulmak için enpara'ya başvuru yaptım