safakbskn adlı üyeden alıntı

indexlemede herhangibir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yine de konunun uzmanlarının fikri daha önemlidir . saldırıda güvenlik meselesine gelince sql sorgusu olan siteye sızmak html ye sızmaktan daha kolaydır sql sorgusu olan sitede biri server a girdiğinde serveri bypass ederek sitenin admin bilgilerine config dosyalarına daha rahat erişim sağlayabilir fakat html siteye zarar vermeye gelince yapacağı ya html injection ya serveri rootlamak ya da dns zone transfer gibi çok üst düzey tekniklerdir ki bunlar her babayiğidin harcı değildir.

diğer taraftan botnet saldırı bazında düşünecek olur sql sorgusu olan sisteme çok daha fazla zarar verir.

ha html ye göre bu kadar olumsuz yorumuma rağmen script kurmanız taraftarıyım her seferinde html editlemekten ciddi anlamda sıkılacaksınız çünkü html yi php yazar admin paneli oluştururuz derseniz onu da bilemem.


Anladım hocam teşekkür ederiz.

ismer adlı üyeden alıntı

Yorum için teşekkür ederim evet söylediğiniz gibi 1000 lerce sayfa editlenicek. Tamda söylemek istediğim bu her resime alt etiketi, swf ye de ayni sekilde Title ve etiketler düzenlenip sayfalar oluşturulduğu takdirde bunun seo ve google acısından script kullanımına göre bir yüksek değeri olabilirmi?


Evet o kadar sayfayı editlemek zor, fakat bir panel yapılabilir şablonun üzerine direk oyun, açıklaması ve etiketler vs. girilebilir.