azeynel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress kurulumunda "veritabanı sunucusu" olarak "localhost" girdiğimde daha önce kullandığım temamda çeşitli hatalar alıyorum. (Daha önce hostinger kullanıyordum ve mysql veritabanı adresi:"mysql.hostinger.web.tr" şeklindeydi ve temamda bir sorun yaşamıyordum.) mysql veritabanımda "tüm izinleri" verdim ancak çözüm üretemedim???
güzel.net ile iletişime geçtim cevapları: "localhost olarak kullanılması gerekli, harici bir mysql sunucusu bulunmamaktadır. Temanızda yaşadığınız sorunların bununla ilgisi olacağını düşünmüyorum, yine de wordpress konusunda bilgili birinden yardım almanız fayda sağlayackatır." şeklinde oldu...
Aldığım hata:
Warning: include(/home/********/public_html/wp-content/themes/********/lib/functions/theme-functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/********/public_html/wp-content/themes/********/functions.php on line 175
Warning: include(): Failed opening '/home/********/public_html/wp-content/themes/********/lib/functions/theme-functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/********/public_html/wp-content/themes/********/functions.php on line 175
functions.php de 175 satırda şöyle yazıyor:
include( get_template_directory() . '/lib/functions/theme-functions.php' );
Bu kodda ki yanlışı bulamadım açıkçası(bi yol/adres hatası olduğu aşikar)... :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tema klasoru içinde /lib/functions/theme-functions.php bu dosya yok diyor. olup olmadıgına bir bakarmısınız.
Tema klasoru içinde sırasıyla lib>functions> bu klasorun içinde theme-functions.php var mı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kodlama ile bir sıkıntı yok bence.
Sunucu değişiminden bahsetmişsiniz ilk başta, bu sorun onun ile alakalı.
Sanırım bir veri tabanı yada tablo var, o tablodaki veriler her değişiklikte kaydediliyor. Siz veri tabanının adını değiştirirseniz eski ayarları da değiştiriyor olmanız gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.