Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema değiştirmeyi denedin mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa açılış hızınız: 1.51 sn
Normal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
guzel.net.tr kullanıyorum host olarak çok güzel çok hızlı 0 kesinti
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba absolot35 sitenin yavaş açılmasında bir çok neden olabilir bunun aslında tema ile alakası yok kullanılan eklentiler ve çalışmalar bunu etkileyebilir. Aynı tema'nın daha iyi şekilde çalışan hallerini sana burdan atabilirim ancak buna gerek olduğunu sanmıyorum. Şunu söyleyebilirim.
1. Aşama: CloudFlare'a sitenin DNS adreslerini kaydır.
2. Aşama: CloudFlare içerisinde çeşitli ayarlar var bunları kullanarak sana en uygun olanı seç ve düzenle.
3. Aşama: Cache eklentisi olan WP'ye ait cache eklentilerini sana sunucuda izin verilmiş olanları kullanarak ayarla. Örneğin Memcache yada Varnish yada hangisi uygunsa. APC de olabilir.
4. Aşama: Gereksiz eklentilerden kurtul sadece iki eklenti kullanman senin için daha iyi olacatır bir Güvenlik eklentisi bir de Seo belki.
5. Aşama: Trafiğin tamamını CloudFlare'a verebilirsin bu sitenin daha hızlı açılmasını sağlayacaktır yani şu şekilde siteni ekledikten sonra bulut işaretine tıkla ve onu turuncu yap sonrasında bir süre bekle siteni cachelemek izin biraz zaman gerekebilir.
6. Aşama: Google'a ait olan Wordpress içerisindeki JQuery bağlatılarını kullanabilirsin yada CDN kullanabilirsin yine CloudFlare veya baika bir ücretsiz CDN servisiinden yararlanabilirsin.
7. Aşama: Çeşitli ataklar için host firmanda güvenlik vardır ancak altığın host nedeni ile belli şeyler kısıtlanmıştır bu nedenle VPS yada VDS e geçmeni tavsiye edebilirim daha iyi şekilde hizmet verebilirsin.
Kolay gelsin.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye girer girmez sahifa tema dedim kendi kendime.. kaynak kodlarına bakıncada sahifa olduğunu gördüm..
çok güzel bir tema.. bende bir donem kullandım ama bir türlü site hızını yükseltmeyi başaramadım.. Neresinden bilmiyorum ama bu temanın yavaşlatan bir yanı var..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam ilk olarak wp super cache eklentisini eklerseniz siteniz hızlanır ve sitenizde siteye girince yağmur şeklinde inen kalpler sitenizin hızını düşürüyolar