-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
merhaba arkadaşlar elimde e-ticaret sitesi kurabileceğim güzel bir domain var.
sepethane.com sizce bu adla para kazanacak işler yapabilirmiyim. Ne kadarlık bir sermayeden bahsediyoruz.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
E-ticaret sektöründe en önemli olan reklamdır bana göre. Adwords'ten tutunda Bilboardlara kadar uzanan reklamlar.
Bu anlamda ürün sermayesi dışında reklam giderleri de göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Proje ile ilgili de nasıl ürün satacağınızla alakalı değişir.
Çok fazla kalemi bulunan bir sektör. iyi araştırın mutlaka. Vergiler, Kredi kartı ile satış, tüketici hakları, Kargo ve dahası.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir e-ticaret sitem yok Onu belirteyim Başta. Ancak bildiğim kadarı ile siz herhangi bir depolama yapmıyorsunuz. Siteniz üzerinden yapılan satışları , siz anlaşma sağladığınız firmalara iletiyorsunuz ve onlar da gene sizin anlaştığınız kargo ile son tüketiciye gönderiyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
o zaman bu durumda herhangi bir ürün için sermaye ayırmam gerekmiyor. Onlarla anlaşma yapsam geriye sadece siteyi yaymak kalır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
onaykeles adlı üyeden alıntı
o zaman bu durumda herhangi bir ürün için sermaye ayırmam gerekmiyor. Onlarla anlaşma yapsam geriye sadece siteyi yaymak kalır.
Evet ama buların da yasal yükümlülükleri var. Özellikle vergi konusunda. tıpkı normal bir işletme gibi vergi falan ödemeniz gerekiyor. Vergi Levhası isteniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
gelir varsa vergide vardır. tabiki bunlar küçük işlemler once bir şirket açmak gerek.
Peki sepethane.com ' bana iyi kazanç getirecek bir alan adımı sizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli kardeşim sen bu sevdadan vazgeç uzun lafın kısası
Bu işler öyle kolay değil başarı garanti değil ha sepethane ha n11 benim için aynıdır
Farklı olan tek şey n11 yabancı ortaklı türkiyede bir holding firmasının markası reklamlarda sergen yalçın oynuyor deli gibi para veriyor üyelere buna göre alt yapısı var o sistem bile yüz binlerce tl tutar
Diğer yandan Sepethane var
Sepethane nin farkı garantisi ne ki birileri n11 i bırakıp senin sitene ilanları koysun ve ürün satsin?dahası ürün alacak kişi neden seni tercih etsin ?
Bu piyasada pay belli sitelerin herşeyi satacağım demeyip sadece sepet sat o sitede daha doğru olur sepet çeşitleri sat yada farklı birşey
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşim sen bu sevdadan vazgeç uzun lafın kısası
Bu işler öyle kolay değil başarı garanti değil ha sepethane ha n11 benim için aynıdır
Farklı olan tek şey n11 yabancı ortaklı türkiyede bir holding firmasının markası reklamlarda sergen yalçın oynuyor deli gibi para veriyor üyelere buna göre alt yapısı var o sistem bile yüz binlerce tl tutar
Diğer yandan Sepethane var
Sepethane nin farkı garantisi ne ki birileri n11 i bırakıp senin sitene ilanları koysun ve ürün satsin?dahası ürün alacak kişi neden seni tercih etsin ?
Bu piyasada pay belli sitelerin herşeyi satacağım demeyip sadece sepet sat o sitede daha doğru olur sepet çeşitleri sat yada farklı birşey
Aynen Katılıyorum Size. Alansal davranmak başarı şansını artıracaktır. Sadece iç çamaşırı, Sadece ayakkabı vs. domain ismi tamamen önemsiz. n11 ile n12 arasınd ahiç bir fark yoktur. onlar n11 almış siz gidin n12 alın