DisOrientedb adlı üyeden alıntı

Eğer istediğiniz ziyaretçi; organik, gönderilere yorum yapan, beğenen, sayfanızı paylaşan, yayın akışına yorum beğeni vs yaparak yeni beğeni çekilmesine neden olacak insanlarsa Facebook Sayfa Tanıtımı reklamını öneririm. Bakın aşağıda dün başlattığım reklamın istatistiklerinden bir bölüm var.


Sadece 1 Lira 75 kr. ödeyerek 71 organik beğeni almış oldum. Ancak beğeni sayım 71 değil yaklaşık 100 kişi arttı. Neden? Bu kişiler reklamı görüp isteyerek gelip beğeniyor, diğer siteler gibi seni beğenmeye mecbur bırakma gibi bir puan sisteminden gelmiyorlar.

Bu yüzden gönderilerini beğenip yorumluyor paylaşıyorlar bu da daha fazla kazanmana neden oluyor.

Örneğin 26$ (yaklaşık 50 TL) lik reklam verseniz size getireceği organik beğeni sayısı sırf reklamdan 2K kişi. Bide organik beğenilerin çekeceği insan sayısıda 200-400 arası olsun. Alın size müthiş geri dönüşü olan bi reklam projesi.

Lütfen bu tarz beğen puan kazan gibi gelenin 2 dakika sonra gideceği beğeni tarzı şeylerle boşuna vaktinizi öldürmeyin. Sayfanız 10K olur gönderi paylaşırsınız 1 kişi beğenmez sonra... Kel meydana çıkar hani. Size bir yararı olmaz.

Facebook reklam öneriyorum ben. Puanım facebook reklamına 10 üzerinden 7


Umarım faydası olur :)


Araştırmalarımız organik reklamların etkili olduğu. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sitemiz www.ankarahaberleri.net üzerinden gelen beğenme oranları az. Yani facebook ile reklam daha etkili.