KadirMelih adlı üyeden alıntı

Hocam alıntılar arasında bende varım, "alıntı yaptıklarım arasında hiç *** üyesi olamamış arkadaşlar var" demişsiniz. Öncelikle ön yargılarınızı bir kenara bırakın, MelihCan kullanıcı adı ile ***'a üyeydim 2012 yılında LiderNetworks tarafından davet edilmiştim. *** veri kaybından sonra üyeliklerin geri verileceği söylendi fakat öyle bir şey olmadı forum 2011 yılına geri döndü, davetiye bulanlar tekrardan üye oldular ben davetiye istemek yerine ***'a onlarca mail ve destek formu gönderdim tek bir cevap bile gelmedi. ***'dan ümidi kestim, ***'un tek şikayetçi olduğum yanı yönetim sistemi, çok şükür *** sayesinde iyi paralar kazandım iyi arkadaşlıklar edindim. Burda da hiçbir şekilde ***'u kötülemedim sadece wmaracı'nın daha iyi yerlere geleceğinden bahsettim.

Hocam alıntılar sadece laf sokma amacı gütmüyor.Evet yönetime ulaşmak çok sıkıntı benim *** hesabımın şuan 1 aylık tatil modu kaldı iptal edilmesi için 3 kere mesaj attım hala dönüş olmadı.Yeni yönetim kadrosu ***`un elitleri olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlardan oluşuyor.Bu yönetimdende memnun olunmayacağı kanısındayım bende pek olumlu şeyler düşünmüyorum ondan dolayı wmaracındayım :)

Ve mesajımı düzgün okusaydınız hesap problemi yaşayan arkadaşlar içinde biraz yazdım :) Lütfen yapmayın böyle :)