-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik mühendisliği
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Platin üye olarak secıldım fakat yenılenen tasarımdan bir şey anlamadım
Eger bılgısı olan varsa pm ıle bana ulasırsa sevınırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
platin en yüksek profil mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bende Platin üyeyim bende uzun zamandır reklam almıyorum yani reklam teklifi gelmedi yaklaşık 1,5 - 2 ay falan oldu reklam teklifi gelmedi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ibo71 adlı üyeden alıntı
Ben 1 yıl önce biraz takılayım dedim altın üyelik vermişlerdi çoğu hakları kulanamıyordum tanıtım yazıları 6-7 tl den geliyordu baktım amelelik yapıyom çıktım dahada uğramayı düşünmüyorum :)
6-7 tl oturduğun yerden kazanıyorsun ne ameleliği? ayrıca keşke ilerletseydin sonraki teklifler eğer siten iyiyse 40-50 tl'den geliyor. benim en yüksek teklif 35 tl den geldi. ayrıca 2 kere ödeme alıdm. yeni tasarım yüzünden teklifler sonra gelecek dediler. tekrar gelirse 3. ödememi de alırım.
Ek Olarak:
fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı
Hocam bende Platin üyeyim bende uzun zamandır reklam almıyorum yani reklam teklifi gelmedi yaklaşık 1,5 - 2 ay falan oldu reklam teklifi gelmedi
yeni tasarım yüzünden. daha çalışmalar bitmemiş. mart ayında düzelir umarım.
Ek Olarak:
Yorumladik adlı üyeden alıntı
bende altındım 1 ay once uye oldum sonra yenı tasarım geldı bir sey anlamadım dedım bır daha basvurayım platin olursam kalacam yoksa bırakacam dedim şimdi platin oldum ama yeni tasarımı begenmedim cok karısık ve istatistik vs görmeyi beceremedim
Ek Olarak:
hocam buradan veya pm ile cevap verırsenız sevınırım
yazarkafe olayını anlatırmısınız? yazar kafeye gırıs yapmaya calısıyorum bumeranga yonlendırıyor bir de bu yazar kafenın olayı nedir getiris var mı ?
birde gunde bilmem kaç bin gosterım reklamın çıkacak diyor eskıden onları gordugumuz istatistik yeri vardı,şimdi o yeri bulamıyorum
sitenizdeki yazılarını yazarkafeye ekleyerek hit veindex alırsınız. tabiki kabul ederlerse. ayrıca yeni tasarım yüzünden olaylar karıştı. bittikten sonra açıklama yaparlar.
Kişisel Blogum
www.fatihcetinn.blogspot.com