Hakkımızda artan herhangi şikayet konusu bulunmamakta.Müşteri sayısı arttıkça şikayet de artabilir fakat gelen şikayetleri en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak üzere çalışmaktayız
---
Canlı destek yerine destek talebi atarsanız konu ile ilgili hemen ilgilenecektir genel bir güvenlik açığı kesinlikle bulunmamakta
Siteye shell atılabilir bu script kaynaklı sorunlardan olur fakat sitem hacklendi diye gelen bir müşterimiz olmadı
---
Canlı destek yerine destek talebi atarsanız konu ile ilgili hemen ilgilenecektir genel bir güvenlik açığı kesinlikle bulunmamakta
Siteye shell atılabilir bu script kaynaklı sorunlardan olur fakat sitem hacklendi diye gelen bir müşterimiz olmadı
Sitenize giriş yapabilseydim atardım hocam. Eski konuşmalardan da hatırlayacağınız üzere şifre sıfırlama talebi verdikten sonra, sistemin otomatik verdiği şifre yenilemek istedikten sonra iki şifreyi de kabul etmiyor. Bunu defalarca söyledim ama sorun yok dediniz. 3 tarayıcıda denememe rağmen düzelmedi.
Bu konunun amacıda şüpheli gördüğüm için açtım. O kadar kişinin bilgisi ve yabancı birinin Facebook profiline link bulunması haliyle bir emek sahibi olarak tedirgin ediyor. Sıkıntı yok diyorsanız, konu kapanabilir.