Başlık ile konu içereği tamamen çekilişkili.
***'nun satıldığı felan yok sadece siteye yatırım yapılmış, eğer site satılmış olsa yönetim ekibi tamamen değişir ve yerine alıcıları gelirdi.

***'nun bu yatırımı ne kadar iyi kullanabileceğini ileride göreceğiz ama benim ***'dan pek umudum yok.
Ticareti her ne kadar iyi olursa olsun, adil olmayan, görevlerini zamanında yapmayan ve üyelerine nazik davranmayan bir yönetimden hiç bir şey olmaz.

Bir vip üyelik alıyorsun arkadaş sen oraya para yatırıyorsun üyeliğin bile 20 gün 1 ay sonra veriliyor, bu ne kadar sorumsuzluktur.
Parayı çok kazanmalarından dolayı (milleti sömürmeleri diyelim) umursamıyorlar artık sanırım.

Eğer ***'daki ticareti başka bir sitede bulabilsem daha doğrusu wmaraci'nda bu kadar ticaret sistemi ilerlemiş olsa hiç kimse wmaraci'ni bırakmaz..

Edit: Bu arada ***'na göz attığımda yeni isimlerin geldiğini ve isimlerini vermek istediğini görüyorum :D Bu çok çelişkili bir durum yani, anlam veremedim. Bir insan büyük bir işe yaptığında ismini verip reklam yaptırmak istemez mi? Bence bu iş çok çelişkili, yönetimin değiştiğine insanları inandırıp yollarına kaldıkları yerden devam ediyor olabilirler.