Karacahan adlı üyeden alıntı

@ÇETİNKAYA: Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. En azından boş yere banlanmamış olduğumu anladım. Yalnız yine kızdığım bir nokta var. Ben defalarca iletişim bölümünden mesaj gönderdiğim halde geri dönüş yapılmadı. Telefon açıp kimlik onayı yapıldığını bilmiyordum. Ben aktif bir üyeydim. Sadece çok gerekmedikçe mesaj yazma gereği duymuyordum. İkincisi ilgim dışındaki konulara da girdiğim olmuyordu. Yani olan bitenden bi haberim yoktu. 5 yıllık üyeliğimde (belki de daha fazla) toplasan 10 tane mesajım vardır veya yoktur. Kaldı ki ticaretle ilgili konulara da yazdığımı hatırlamıyorum. Her neyse, alınan bir güvenlik önlemi var ve ben de bunun bir şekilde kurbanı oldum. Düzeltmeye çalıştım ama sonuç da alamadım. Çok kızıyorum. Çünkü bir cümle lafı esirgeyecek bir yapıda olduklarını öğrenmiş oldum şimdi. Yolladığım onca şikayete "Kimliğinizi onaylamanız için xxx numaralı telefondan bize ulaşmanız gerek" diye bir cevap verecekler altı üstü. Bu çok zor bir şey olmasa gerek...

Öncelikle yazdıklarımı adam gibi okuduğunuz doğru değerlendirip adam gibi cevap yazdığınız için size teşekkürü borç bilirim.33 yaşındaymışsınız yaşınızın verdiği olgunluğu gerçek manasında yansıtıyorsunuz sizinle konuşmak benim için büyük bir zevktir.

Şimdi olaya gelelim: Yazınızda online olduğunuz fakat mesaj yönünden pasif olduğunu yazmışsınız.Büyük ihtimalle siyasi kavga yada sürtüşmeye dahil olmadıysanız zombi durumu yüzünden bunu yaşamış olma ihtimaliniz bence çok yüksek.

Kızdığınız noktalarda haklısınız.Zira sizin yaşamakta olduğunuz durumu bende yaşamaktayım.*** hesabımı aktif olamıyacağım güvenlik gerekçesi ile 3 aylık tatil moduna aldım ve şuan 1 ayım kaldı bu sürenin kaldırılmasını talep ettim ve bu talebi bir kaç kez daha ilettim hala bir dönüş sağlanmadı.Benimle aynı durumda alupta 3 kişinin tatil modunun kaldırıldığına şahit oldum kendi elleriyle ***da yazıyorlar.

Şuan ki ***`un durumundan ben rahatsızım o telefonla kimlik onayı bile yok artık telefon numarası kaldırıldı gözlemlediğim kadarı ile.

Bazı arkadaşlar yeni yönetim için çok umutlular çok sevinçliler fakat ben o kadar umutlu ve sevinçli değilim.Zira yönetime gelenlerde benim pek hoşlanmadığım insanlar,bir kaçına atmış olduğum özel mesajlar doğru düzgün değerlendirilmedi kaale bile alınmadım.Hepsinle muhattap olmadım ama muhattap olduklarım yüzünden bu yönetimede sıcak bakmıyorum.

***`un bu durumunun kırılması için karşısında çok sağlam bir rakip olması gerekiyor.Bu rakip olacak kapasiteye sahip siteler içerisinde wmaracı başı çekiyor fakat bu kapasiteyi,potansiyeli değerlendirmeye çalıştıklarına dair çok iyi ilerlemeler göremiyorum.

Daha yazmak istediğim çok şey var fakat şimdilik yeter diye düşünüyorum.Çok yorgunum beynim çatlıyacak gibi :(.

Karacahan hocam eğer sormak istediğiniz başka birşey varsa bilgim çerçevesinde elimden geldiğince cevaplarım. Hayırlı sabahlar diliyorum.Allaha emanet olun. :)