lostyazilim
tr.link

İnstagram'da fenomen hesap sahibi olmaya dair notlar

7 Mesajlar 13.252 Okunma
acebozum
tr.link

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,9 şubat 2014 tarihinde bi instagram profili oluşturdum. Sebebi ise yakın zamanda instagram'a daha fazla ilgi görüleceğini düşünmem. Buraya instagram'da takipçi elde etmekten, hangi etiketleri kullanmalıyız'a kadar küçük küçük notlar düşeceğim. Ayrıca açtığım hesabın, haftalık durumunu belirteceğim..

14.02.2014

Şuanda 41 takipçisi ve 91 takipçisi var, 8 paylaşımı. Az önce 7 kişiyi paylaşımlarından dolayı takip etmeyi bıraktım. Onlarda beni takip etmeyi bırakırsa 34 takipçi kalacak.

[COLOR="Purple"][B]İ[/COLOR]nstagram'a dair notlar

[/B]

Etiketler:
Etiketler en önemli şey diyebilirim, eğer ki takipçileriniz türk olsun isterseninz #takipedenitakipederim gibi etiketler, yabancı içerik paylaşıyor iseniz #f4f gibi etiketler kullanın. Veya evrensel içerik paylaşın, misal türk de güler, yabancıda, bu gibi resimlerde sırpça etiketleri bile kullanın:)

Tüm popüler etiketler için : Tıklayın

Yabancı - Takipçi
#follow @TagsForLikes #f4f #followme #TagsForLikes.COM #TFLers #followforfollow #follow4follow #teamfollowback #followher #followbackteam #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasefollow @TagsForLikes #follows #follower #following
#follow #f4f #followme #TFLers #followforfollow #follow4follow #teamfollowback #followher #followbackteam #followhim #followall #1nstagramtags #followalways #followback #me #love #pleasefollow #follows #follower #following

Yabancı - Beğeni
#like #like4like #TagsForLikes #TFLers #liker #likes #l4l #likes4likes #photooftheday #love #likeforlike #likesforlikes #liketeam #likeback #likebackteam #instagood #likeall #likealways #liking

Yabancı - Yorum
#comment #comment4comment #TagsForLikes #TFLers #c4c #commenter #comments #commenting #love #comments4comments #instagood #commentteam #commentback #commentbackteam #commentbelow #photooftheday #commentall #commentalways #pleasecomment

Bilmeniz gereken etiket anlamları:

#instacollage: Bu etiket'de insanlar kolaj denilen tarz fotoğraf paylaşırlar

#latergram: Güncel fotoğraflar yerine, üzerinden zaman geçmiş fotoğrafların paylaşıldığı etikettir.

#instamood: duygularının, şuan ki hallerinin anlatıldığı fotoğrafların etiketi

Bu kısım genişleyecek.

#f4f gibi etiketler kullanmak istemiyorum
Eğer ki #takipedenitakipederim gibi etiketler hoşunuza gitmiyor, hatta iğrenç birşey olduğunu düşünüyorsanız (Ben bu etiketleri kişisel hesabımda kullanmam) takipçi sayınızı daha organik yollardan arttırabilirsiniz. Şöyle ki, "keşfet" kısmında beğendiğinizi fotoğrafları gerçekten beğenerek, bazı fotoğraflara yorum yaparak (alakanız olmayan, takipçiniz olmayan kişiler) onlara ben burdayım diyebilirsiniz. Veya, #f4f gibi etiketlerde paylaşılan resimleri beğenerek tüm resimlerinizin beğenilmesini sağlayabilirsiniz. #l4l etiketindeki resimleri beğenerek beğeni sayımızı 100'lere çıkarabiliriz.

Ayrıca etiketleri bol bol kullanın, fakat abartmayın.

[B][COLOR="DarkOrchid"]S[/COLOR][COLOR="Purple"]orular Cevaplar[/COLOR]

[/B]

-Kişisel hesap dışında nasıl hesaplar açılabilir?
- Komik paylaşımlar,filmden kareler, moda'ya dair(kıyafet) gibi profiller açabilirsiniz.
-Paylaşımları nereden bulabiliriz?
- Bu soruya şöyle yanıt vereyim, önce bi kaynak bulun o kaynağa göre bir profil oluşturun. Mesela ben, kahkahaha profilinde ki resimleri 9gag(evrensel olması açısından), ekşi sözlük, ve diğer resim sitelerinden alıyorum. Ayrıca arkadaşlarımdan gelen resimleride paylaşıyorum.

Konu zamanla genişleyecek arkadaşlar

Sizin Eklemeleriniz

@MuhammedAli : 30'dan fazla etiket girilirse paylaştığın da tüm etiketler silinir.. Maksimum 30 etiket girilmesi lazım.

@Mikrooplazma : İkinci önemli konu ise yorumlar. Takip ettiğiniz kişilerin fotoğraf ve videolarına yaptığınız her yorum, yorum yaptığınız kişiyi takip eden kullanıcılar tarafından görünecektir. Doğal olarak ne kadar sempatik görünürseniz takipçi sayınız da o derecede artacaktır

googleasistan
webimgo

ercangulcay ercangulcay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Sistem Analisti
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 7, (%100)
İnstagram kullanıcılarının en büyük derdi girdikleri etiketlerin çoğu zaman gözükmemesi oluyor. Buna şimdiye kadar bir çözüm bulunmadı.

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

ercangulcay adlı üyeden alıntı

İnstagram kullanıcılarının en büyük derdi girdikleri etiketlerin çoğu zaman gözükmemesi oluyor. Buna şimdiye kadar bir çözüm bulunmadı.

Ben paylaştığım resimler'de şuana kadar sorun yaşamadım. Ancak popüler etiketler olduğu için çabuk aşşağı gidiyor tek sorunum o:)

BurakC BurakC Dirilis.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 865
  • Beğeniler 0 / 145
  • Ticaret 8, (%100)
Cok guzel açıklama olmus instagram la ilgili teşekkürler etiketlerden bilmediklerim vardı :)

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
wmaraci
wmaraci

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
30'dan fazla etiket girilirse paylaştığın da tüm etiketler silinir.. Maksimum 30 etiket girilmesi lazım.

Mikrooplazma Mikrooplazma Grafiker & Metin Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker & Metin Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Bence de en önemlisi kullanılan etiketler. Çoğu kullanıcı etiket eklemeden paylaşıyor. Sadece kendisini takip edenler görüyor. Fakat etiket kullanılırsa o etikete tıklayan tüm Instagram kullanıcıları tarafından görüntülenebilir.

İkinci önemli konu ise yorumlar. Takip ettiğiniz kişilerin fotoğraf ve videolarına yaptığınız her yorum, yorum yaptığınız kişiyi takip eden kullanıcılar tarafından görünecektir. Doğal olarak ne kadar sempatik görünürseniz takipçi sayınız da o derecede artacaktır :)

Grafik tasarımcı & metin yazarı
umutcanak.com | behance.net/mikrooplazma

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Mikrooplazma adlı üyeden alıntı

Bence de en önemlisi kullanılan etiketler. Çoğu kullanıcı etiket eklemeden paylaşıyor. Sadece kendisini takip edenler görüyor. Fakat etiket kullanılırsa o etikete tıklayan tüm Instagram kullanıcıları tarafından görüntülenebilir.

İkinci önemli konu ise yorumlar. Takip ettiğiniz kişilerin fotoğraf ve videolarına yaptığınız her yorum, yorum yaptığınız kişiyi takip eden kullanıcılar tarafından görünecektir. Doğal olarak ne kadar sempatik görünürseniz takipçi sayınız da o derecede artacaktır :)

MuhammedAli adlı üyeden alıntı

30'dan fazla etiket girilirse paylaştığın da tüm etiketler silinir.. Maksimum 30 etiket girilmesi lazım.

Bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar, konuya ekledim :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al