easlanhan adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim siz takip etseniz de ben yazacağım etmeseniz de. Fakat İsmail ile aynı konuya mütabık olmamızın nedeni, kişisel blog kavramı. Boş boşuna tepki gösteriyorsunuz. Aslında bu tepkilerden ziyade kişisel blog derken neyi hedef aldığımızı bilmenizi istiyorum.

Tabi ki bu insanların da görüşlerini bildirmeleri, bloglarını tanıtmalarına hakları var. O hakkı ben onlardan alamam. Bütün her şeyi boş verelim, size şu soruyu soruyorum: "Bilgisayar sitesi, nasıl bir kişisel site oluyor?" yada navigasyon.

Bu forum kültürüdür. Başlık ne diyorsa onun hakkında gidilir. Hani deseydi ki herkes bloglarını yazsın o zaman amenna. Bütün herkes yazsın. Eğer sizinde amacınız kayıtsız şartsız bütün bloglar ise bu konular daha önce açıldı, konunun kilitlenmesi lazım.


Erdem bey, Konunun kilitlenmesi ve kilitlenmemesi, o kadar önemli değil benim için.. Bu kapanır, bir başkası açılır.. Burası tartışma platformu değil sizin de önceki iletinizde söylediğiniz gibi.. Sadece birşey söyleyeceğim ve bu konuda sizinle tartışmayacagım, konuyu kirletmeyelim..

Söylediğiniz gibi kişisel blog istedim ben takip edelim, bakalım, edelim.. Arkadaşlar kişisel olmayan bloglarını da arz etmişler, ben konuyu açan olarak bişey demiyorsam moderatör arkadaşlar hariç, kimsenin bunu demeye hakkı yok.. Evet sapıtılıyorsa amacından kapatılabilir.. Ancak lütfen arkadaşların paylaşımlarını ezimsemeyelim, üzmeyelim birbirimizi.. Bloglarını paylaşanları üzmeyelim.. Teşekkür ederim..

İyi çalışmalar..