-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben pek zararı olacağını düşünmüyorum fayda olarak hit artışı olabilir flash oyun sitendeki oyunların konularını blogda paylaşabilirsin.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle zararı oalcağını sanmıyorum aksine faydası olur. Siteye hergün oyun ekleyerek güncelleyebilirsiniz ancak oyun eklerken gireceğiniz içerik pek hatrı sayılır olmaz, bu yüzden blog içerikleri daha olumlu dönüş sağlar diye düşünüyorum.
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Flash oyun sitem yok ama blog açan kişiler site de 200 kelimelikte konu olmasını istiyorlar gibime geliyor. Böylece google bu site de sadece 40-50 kelimelik oyun açıklaması yok aynı zamanda ayrıntılı konularda var desinler diye yazıyorlar bence. Yoksa kullanıcıların gidipte blogta yazı okuyacağı için değil. Senin sitene oyun oynamaya geliyorlar yazı okumaya değil ki. Eğer oyun açıklamalarını kendince özgün ve 100-150 kelime yapabilirsen blog açmana gerek yok bence. Eğer bloga devam etmeyi düşünüyorsan da blog konularında flash oyunlara link ver. Mesela gta oyunu ile yazı mı yazıyorsun gta oyununa benzer 2-3 tane oyuna ve o kategoriye link ver ki site içi linklenme artsın.
Bu arada blogunda Flappy bird oyunuyla ilgili yazı yazmışsın mesela o konuya Flappy bird oyununun linkini koyabilirsin.