lostyazilim

Sitelerinizden Umutlu musunuz?

40 Mesajlar 4.932 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

isodmin isodmin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Waiter / Writer / Webmaster
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

Blobal adlı üyeden alıntı

Sanırım bir rakibim daha olacak. Eğer sektör gelişecek ve içeriğimiz profesyonelleşecekse ben de destek vermek isterim. Başarılar modum.

Türkiye'nin genç webmaster topluluğu içinde potansiyel sahibi bir çok arkadşımız mevcut ancak gerekli desteği alamadıklarından projelerini çizmekten veya düşünmekten daha ileri gidemiyorlar...

Ben webmaster dünyasına girdim gireli para kazanma amaçlı hiç bir atakta bulunmadım, tek kuruş cebime girmiş değil. Bunun aksine yardım ettiğim bir çok aktif arkadaş var.

Yapmak istediğim bu yardımlarımı resmileştirip bir adım ileri taşımak. Bu sayede belki benim gibi düşünenleri bir araya toplar daha faydalı bir dayanışma topluluğu oluşturabilirim. (Newehi bir blog değildir)

Destek konusunda gelince, faydası dokunabilecek olan siteler ile ortak programlar yürütme planı proje içinde var.

Tek sorun genç webmaster kitlesinin henüz işi kavramadan para kazanma arzusundan olşuyor...

wmaraci
reklam

meteturkdonmez meteturkdonmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 4, (%100)

isoNehir adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin genç webmaster topluluğu içinde potansiyel sahibi bir çok arkadşımız mevcut ancak gerekli desteği alamadıklarından projelerini çizmekten veya düşünmekten daha ileri gidemiyorlar...

Ben webmaster dünyasına girdim gireli para kazanma amaçlı hiç bir atakta bulunmadım, tek kuruş cebime girmiş değil. Bunun aksine yardım ettiğim bir çok aktif arkadaş var.

Yapmak istediğim bu yardımlarımı resmileştirip bir adım ileri taşımak. Bu sayede belki benim gibi düşünenleri bir araya toplar daha faydalı bir dayanışma topluluğu oluşturabilirim. (Newehi bir blog değildir)

Destek konusunda gelince, faydası dokunabilecek olan siteler ile ortak programlar yürütme planı proje içinde var.

Tek sorun genç webmaster kitlesinin henüz işi kavramadan para kazanma arzusundan olşuyor...

Çok haklısınız modum. Bakın bunları kendi reklamımı yapmak için değil sadece size kendimi anlatmak için yazıyorum. Bu kazanç ve iş kavrama olayını aşabildiğime inanıyorum. Hatta bakın "Proje mi? Önce Sistemi Düzeltin!" isimli yazımda bu olaydan bahsettim. Daha webrazzi'yi, e-tohum'u, mert erkal'ı, serdar kuzuloğlu'nu, ve diğer web duayenlerini tanımayanlar lütfen internetten para kazanmaktan bahsetmesin. Bana "web girişimi yapın" (BT öğrencisiyim) diye akıl veren hocam benim bildiklerimi bilmiyor. Artık ne diyeyim. Umarım gün gelir bu duayenlerin yerinde biz oluruz da el atarız şu duruma..

wordpressyapalim.com

• Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

Blobal adlı üyeden alıntı

Çok haklısınız modum. Bakın bunları kendi reklamımı yapmak için değil sadece size kendimi anlatmak için yazıyorum. Bu kazanç ve iş kavrama olayını aşabildiğime inanıyorum. Hatta bakın "Proje mi? Önce Sistemi Düzeltin!" isimli yazımda bu olaydan bahsettim. Daha webrazzi'yi, e-tohum'u, mert erkal'ı, serdar kuzuloğlu'nu, ve diğer web duayenlerini tanımayanlar lütfen internetten para kazanmaktan bahsetmesin. Bana "web girişimi yapın" (BT öğrencisiyim) diye akıl veren hocam benim bildiklerimi bilmiyor. Artık ne diyeyim. Umarım gün gelir bu duayenlerin yerinde biz oluruz da el atarız şu duruma..

Yazını okudum ve gerçekten hak vermemek elde değil. Bir söz var; öğüt, zamanında taze yenmemiş bir ekmeği başkasına bayat yedirme denemesidir.

Biz dediğin gibi belki sesimizi az da olsa bir kitleye duyurabilir ve bize ulaşmayı başaranlara yol gösterme çabasına girebiliriz.

• Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 4, (%100)

isoNehir adlı üyeden alıntı

Yazını okudum ve gerçekten hak vermemek elde değil. Bir söz var; öğüt, zamanında taze yenmemiş bir ekmeği başkasına bayat yedirme denemesidir.

Biz dediğin gibi belki sesimizi az da olsa bir kitleye duyurabilir ve bize ulaşmayı başaranlara yol gösterme çabasına girebiliriz.

Kesinlikle.. Lütfen bu proje hayata geçtiği zaman haberim olsun. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım.

wordpressyapalim.com
wmaraci
wmaraci

Konyali Konyali furkan.konyali@gmail.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-end Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 1043
  • Beğeniler 130 / 62
  • Ticaret 5, (%100)
Hiç birşeyden umutlu değilim.

• Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

DSJSPextes adlı üyeden alıntı

Hiç birşeyden umutlu değilim.

Neden? Senin siteni ilk zamanlar takip ediyor ve desteklemek için fırsat kolluyordum ancak daha açar açmaz reklam işine girmen seni diğerlerinden farklı kılmadı.

Aslında alan adı ve proje iyi ancak değerlendirmek için daha bilinçli bir ilerleme planı gerekir.

Konyali Konyali furkan.konyali@gmail.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-end Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 1043
  • Beğeniler 130 / 62
  • Ticaret 5, (%100)
Şuan kendimi geliştirmek için uğraşıyorum.Programlamaya başladım.Birkaç dil öğrenmeye çalışıyorum.Bunun içine üni. girince biraz zorluyor tabi.Kaldığım evde internetin olmayışıda kötü.

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Bende jeyno.com'u açtığımda ilginçtirki açıldığı ilk hafta yüklediğim resimlerle bin tekil hit oldu.Bende şaşırdım.Host yeterli olmayınca bende silmek zorunda kaldım resimleri, Birdahaki denemelerimdede yine aynı hitleri yakaladım.1 yıl 1 aydır bu site açık.Standart 5000 hit oluyor ve ne yazsam googlede hemen ilk 1 ile 3. sayfada yerini alıyor.4 ay bir kelime yazmadım ve hitli sayfaarımı şirket sitelerime yönlendirerek diğer sitelerimi google de yerini yükselttim.Amacım zaten buydu.Ama son 15 gündür sitemin üzerinde duruyorum.Geçen 15 gün ALEXA Değerim önce 30 binlerde oynuyordu türkiye sıralamasında.Ama şimdi yani 15 günde sıralamam 11 binlerde.Sadece bir hedefim var, Hedefim 150 bin tekil hit, Bunu sanırım 6 ay içerisinde yapacağıma inanıyorum.Güncel konular yazmaya başladım.150 bin hit yakaladığımda satışa sunacağım.Yakın bir zamanda wp temasınıda değişeceğim.İlginç bir tema tasarladım aklımda.Amacımı gerçekleştirirsem zaten bu sitenin talibi kendiliğinden olacaktır.Bakalım hayırlısı

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Genç webmaster arkadaşlarımız için başlatılmış olan, benimde içerisinde bulunduğum, SiberEgo adında toplumsal duyarlılık projesi mevcuttur. Kurucusu Beyazıt Kölemen olan bu proje en kısa sürede genç webmaster arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

• Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 4, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Genç webmaster arkadaşlarımız için başlatılmış olan, benimde içerisinde bulunduğum, SiberEgo adında toplumsal duyarlılık projesi mevcuttur. Kurucusu Beyazıt Kölemen olan bu proje en kısa sürede genç webmaster arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Modum orada da yazar olmaya çalışacağım. Ne kadar çoksak o kadar iyi..

wordpressyapalim.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al