wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende jeyno.com'u açtığımda ilginçtirki açıldığı ilk hafta yüklediğim resimlerle bin tekil hit oldu.Bende şaşırdım.Host yeterli olmayınca bende silmek zorunda kaldım resimleri, Birdahaki denemelerimdede yine aynı hitleri yakaladım.1 yıl 1 aydır bu site açık.Standart 5000 hit oluyor ve ne yazsam googlede hemen ilk 1 ile 3. sayfada yerini alıyor.4 ay bir kelime yazmadım ve hitli sayfaarımı şirket sitelerime yönlendirerek diğer sitelerimi google de yerini yükselttim.Amacım zaten buydu.Ama son 15 gündür sitemin üzerinde duruyorum.Geçen 15 gün ALEXA Değerim önce 30 binlerde oynuyordu türkiye sıralamasında.Ama şimdi yani 15 günde sıralamam 11 binlerde.Sadece bir hedefim var, Hedefim 150 bin tekil hit, Bunu sanırım 6 ay içerisinde yapacağıma inanıyorum.Güncel konular yazmaya başladım.150 bin hit yakaladığımda satışa sunacağım.Yakın bir zamanda wp temasınıda değişeceğim.İlginç bir tema tasarladım aklımda.Amacımı gerçekleştirirsem zaten bu sitenin talibi kendiliğinden olacaktır.Bakalım hayırlısı