aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
android'i bilgisayarda kullanmak isteyenler için android-x86 vardı. Geçen deneme amaçlı kurup denedim ve whatsapp, viber hepsini kolayca kullandım.
http://www.android-x86.org/download sitesinden kendinize göre olanı seçip indirebilirsiniz. Sonrasında boş bir Usb içine yazdırın, bilgisayarın Bios bölümünden Usb ile açılmayı aktif ederek androidi kurmaya başlayabilirsiniz. Şimdilik kısaca anlattım hocam kusura bakmayın. Pm atarsanız detaylı anlatırım.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rahat bir şekilde geçti hocam bende. Telefona onay kodu geldi. 5dk sürenin ardından onaylanamadı dedi. Kodu arayarak söyleme kısmına geçiyor. Oraya gelen kodu yazdığınızda kabul ediyor.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanal bilgisayar yaparak kurabilirsiniz Virtual Box ile Android kurulumu diye ararsanız bulursunuz ya da Android Ecilips kurmalısınız
Ek Olarak: Sanal bilgisayar yaparak kurabilirsiniz Virtual Box ile Android kurulumu diye ararsanız bulursunuz ya da Android Ecilips kurmalısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Mission Completed :D
Arkadaşın sanal android 4.3 kurulumu tarafımca yapılmıştır.Whatsapp'da sorunsuz şekilde kurulmuş olup çalışmaktadır
Diğer arkadaşlarında bilgilenmesi için yakın zamanda resimli ya da videolu bir anlatım yapabilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim, herşeyini ayarladı çok ilgilendi. Bilgisayarımda ayrı bir android tablet mevcut şimdi :) Allah senden razı olsun, emeğine yüreğine sağlık. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.
Ek Olarak: Android görünümünü sunuyorum, tablet olarak görünmektedir.
kişisel bloğ • tevfik.org