19 yaşında 'seri katil'
ABD'de 19 yaşındaki bir kadın bir gazeteye yaptığı açıklamada en az 22 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

ABD'ni Pennsylvania eyaltinde geçtiğimiz Kasım ayında cinayet suçlamasıyla tutuklanan Miranda Barbour, hapishaneden konuştuğu bir gazeteye 'seri katil' olduğunu ve bir çok kişiyi daha öldürdüğünü itiraf etti.



Geçen Kasım'da 19 yaşındaki Miranda Barbour ve yeni evlendiği kocası, bir ilan sitesi vasıtasıyla tuzağa düşürdükleri adamı, öldürmekten tutuklanmıştı. Katil çiftin olayın ardından verdikleri ilk ifadeleri ise kan dondurucuydu. Çünkü çift, öldürdükleri adamı hiç tanımadıklarını cinayeti sadece zevk için işlediklerini anlatmıştı.

Şimdilerde ABD bambaşka bir iddiayı tartışıyor. Çünkü Miranda Barbour hapishanedeyken bir gazeteye verdiği röpörtajda daha birçok cinayet işlediğini anlattı.

Korkunç röpörtojda son 6 yıl içinde 22'den fazla cinayet işlediğini itiraf eden kadın, "22.'yi öldürdükten sonra saymayı bıraktım" dedi. 19 yaşındaki 'seri katil' bu cinayetleri Alaska, Texas, Norh Carolina ve California'da işlemiş.

Miranda Barbour'un bu açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, FBI ve polis iddiaların doğruluğunu araştırmak üzere titiz bir inceleme başlattı.

Otoriteler kadının 'satanist' eğilimleri olduğu ve cinayetleri bu yüzden işleyebileceği görüşünde