-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim :) umarım bir faydası olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sıkıntı olmuyor merak etmeyin. O gün bütçeyi ne belirlediyseniz onu dolduruyor. Potansiyel kampanya hedef kitlesine ve etkileşim başına ödediğiniz ücrete göre geç başlayabiliyor. Sorun olduğunda da bildiriyor zaten size.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook a bende reklam verenlerdenim. Reklamınız 24 saat içinde yayınlanmaya başlayacak meraklanmayın. Bu zaman zarfındada sizden para çekmeyecekler. Zaten ödemeler ön ödeme deil haftalık gösterimden sonra çekilir hesabınızdan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncudanal.com | www.nekgame.com | www.bufiyatkacmaz.com
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Facebook reklamları tam muamma! Gönderdiğim dediği tıklamayı Analytcste bulmak da işin ayrı yönü! Zira Face diyor mesela 150 tık, analytcsde 55 Face var. Nedir ne değildir çözemedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BySeaL adlı üyeden alıntı
Hala ne gösterim ne tık herşey 0'da fakat facebook bana kampanyan bitmek üzere süresini uzatmak için tıkla diye bildirim atıyor :S
Kampanyanızın süresine baktınızmı?
www.oyuncudanal.com | www.nekgame.com | www.bufiyatkacmaz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ben reklamı verdikten max 30 dk içerisinde yayınlanıyor. Ayrıca arkadasların dediği gibi kartınızdan ön ödemeli olarak çekmiyor ücreti. Size zaman ile artan bir kredi açıyor ve haftalık olarak çekiyor genelde. Bazen meblağ yüksek olunca 2 günde bir çektiğide oluyor risk almıyor fazla:) benim günlük limitimi 500 tl yapmışlar. Halihazırdada bayağı borcum var kendilerine:) saatin bitmesine yakın hızlıca kullandıracaktır merak etmeyin. Reklam tarih saatini tekrar gözden geçirin. Ayrıca facebookun sayacı geriden geliyor. Web sitenize ise sitenizdeki referrer yada facebook sayfası beğenme reklamı ise sayfanızdaki hareketliliğe göz atın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa beğenme üzerine sayfanın 10 beğenisi vardı dün aksam 19:00 dan bu yana 21 oldu