Dünya genelinde çokça saldırılar oluyor bu aralar natro'ya da saldırılar geliyor facebook sayfasında sitelerimiz yavaşladığında açıklamışlardı durumu zaten daha geçen aynı günlerde cloudflare'a 400 gb saldırı gelmiş cloudflare'ın kendi bloğunda yazdığı makaleyi okuyabilirsiniz (
http://blog.cloudflare.com/technical-details-behind-a-400gbps-ntp-amplification-ddos-attack) Onun haricinde natronun bir sıkıntısını görmedim ben bu zamana kadar bazı şeylerde sıkıntı oluyor ama onlarıda gerçek anlamda araştırınca kullanıcı kaynaklı olduğunu görüyorum misal filezilla 3. part bir yazılım bundan çok sorgu yapıldığında 1saat ban atıyor e sonra diyoruz ki neden ftp'me ulaşamıyorum. e ulaşamam tabi :D arkadaşlar burada kimseyi yermek istemiyorum ama aslında araştırınca karşı tarafında yapabilecek bir şeyi olmuyor yani bu hangi hosting firması olursa olsun. Çoğu firmaların kendi yazılımı değil doğal olarak bazen sorunları onlarda çözemiyor natronun kendi paneli var kendi yazılımı bu yüzden destek konusunda 1 numaralar çünkü her sorunu çözebiliyorlar ( tabi yine kullanıcı kaynaklı değilse)