Şu anda hosting firmasının bir hafta önceki haline yedeklemesini isteyeceğim sonrasında onları alarak başka bir yere geçiş yaparım olmazsa. En azından sitenin hacklenmemiş hali ile biraz daha güvenlik önlemi alarak içimi daha rahatlatırım. Vps'yede bakarım hocam çok masraflı gelmezse onuda düşünebilirim.
Ek Olarak:
Hocam adamlar buradan resmen ekmek kazanıyorlar anlaşılan
Ek Olarak:
Hocam adamlar buradan resmen ekmek kazanıyorlar anlaşılan
ben VPS kullanıyorum. Buna rağmen nasıl giriyorlar anlamadım.
Çok sinir bozucu bir durum ya. ben ilk önce virüs filan zannettim açıkçası. Baktım sitemin bir kategorisine (kişisel gelişim) 5 yazı eklenmiş. Fakat ilk eklenen yazılar olarak gözüküyor bunlar. Tesadüfen farkettim. Sonra virüs düşüncesiyle sildim. Yoksa böyle bir şey olduğu aklıma gelse ipliğini pazara çıkartmak için uğraşırdım kimse bu ahlaksız adam. Ama yazılar silmiş bulundum ve hangi sitelerin tanıtım yazıları idi hatırlamıyorum.
Fakat şu anda hala ziyaretçi sayısının 5-6 misli sayfanın gezilmiş olması ilginç değil mi? Baktım siteme şöyle kabaca başka yazı göremedim. Yaklaşık 2.900 yazı var sitede. Tek tek bakmadım ama ne olduğunu da çözemedim. Bu kadar görüntülenme normal değil diye düşünüyorum. Google başım belaya girmez umarım ...
Bakalım araştıracağım ...