LikeSend adlı üyeden alıntı

koca 1 sayfa yazdım sildim . terbiye kuralları içinde hem forumu rezil etmeden hem siteyi zor durumda bırakmadan yazılmıyor cevaplar . insanların artık boğazını falan da geçti dolduk taştık .

bu insanları destekleyenleri ilaçlamıyolarsa kapalı bir odada yaşatıyorlar . Bunca şeyi kabul etmenin bu olan bitenlere ses çıkarmayıp üstelik destek vermenin açıklaması ancak bu olabilir. Allah hidayet versin , doğru yolu göstersin.

Hem malını çalıyor , hem senin özgürlüğünü elinden alıyor ,hem inancını kullanıyor , hem ananı bacını türban üzerinden siyasete alet ediyor kullanıyor , hem malımızı peşkeş çektikleri namussuzlar bizim için onların a... k.. diyerek küfrediyor , hem suç işledikleri sabitken yargılanmıyorlar , gecenin 2 si 3 ünde o an ne ihtiyaçları varsa ona göre kanun çıkarıyorlar dokunulamıyor, adını anan polisin yeri değişiyor , adını anan savcının görev yeri değişiyor bunca adaletsizlik herkesin gözü önünde oluyor 24 binlira maaş alan namussuz çıkıp 800 lira asgari ücret büyük para diyor daha yazamayacağım 10 sayfa da yazsam hatırlamayacağım eksik kalacak bunca çok şey oluyor ve o küfrü yiyen de malı çalınan da 800 lira maaşı büyük para diye 24 bin lira maaş alanlar tarafından alay edilen de gidip bunları destekliyor savunuyor .


10 numara bir yazı olmuş.