MooNDaY adlı üyeden alıntı

Şurada bile oturup yasayı konuşmak yerine siyaset yapıyorsunuz. Adamın birisi sanki webmaster sitesinde değil de siyası forumda maşallah kullanıcı adından imzasına kadar her şeyi siyasi. Bu yetmiyor gibi yorumlarına da siyaseti karıştırıyor. Yasaya geçecek olursak. İnternetin hemen hemen hayatımızın her köşesine girdiği şu günlerde reel hayatta nasıl ki kafamıza göre takılamıyorsak sanalda da aynı şekilde toplum olarak yaşamanın vermiş olduğu yükümlülüklere uymak zorundayız. Bu tarz yasaların ilerleyen zamanlarda bir çok ülke tarafından insanların isteği ile uygulamaya getirileceğini düşünüyorum fakat uygulama olarak çok da sağlam bir yasa olduğunu söylemem. Özellikle Yasanın TİP ile ilgili ayağı son derece şeffaf ve denetime açık olmazsa bayağı problemli olabilir.

Ek Olarak:

Konu kapatılmalı mı bilmeme ama bu yasayı tartışmak için siyaset yapmaya gerek yok özellikle de bir webmaster sitesinde


''reel hayatta nasıl ki kafamıza göre takılamıyorsak sanalda da aynı şekilde toplum olarak yaşamanın vermiş olduğu yükümlülüklere uymak zorundayız.''

Toplum olarak yaşamak ? Türkiye ? Toplum ? Hangi Toplum ?

Bu arada profilimde siyaseti sıkça görmenizin nedeni o bölümü okuyor olmamdan kaynaklıdır. Eğer imzam rahatsız ettiyse 'Profilime giriniz/Üye Listesi kısmına tıklayınız/Bu kullanıcıyı engelle butonuna basınız' artık rahatsınız. :confused:

Benim girdiğim site neden bu adamları ilgilendiriyor. Madem yükümlülüklere uymak istiyorsun girme kardeşim sitelere ya girme. Ben girmek istiyorum ya. Neden benim hangi siteye girdiğimi an be an kaydedip daha sonra bana karşı kullanmak için saklıyor ? Bu apaçık ayağını denk al keserim ipini fişlerim seni demek değil midir ?

Devlet denen kurum kişinin haklarını ve hürriyetini korumak için yok mudur ? Bana bunca yasağı getirerek,sınırlayarak kimin hakkını,hürriyetini korumaktadır ?

Şunu yeme bunu içme buraya gitmek yasak bunu okumayın şunu giyin şöyle davranın. Sanarsınkı devlet benim için değilde ben devlet için varım.