MuhammedAli adlı üyeden alıntı
Bence seni kapalı odada yaşatıyorlar. Haddini bil!Senin fikrini savunmak zorunda değilim.
Kesinlikle fikrimi savunmak zorunda değilsin hiç kimse de fikrimi savunmak zorunda değil .
Destekçilerinden isen bütün bu yazılanlara inanmıyorsan izlediğin kanallarda bunlarla ilgili konular göremiyorsan ekle skype adresim : likesend
hangi konuda ne delil görmek istiyorsan , burada yazınca forumu zora sokacak şeyler de olduğundan yazmadım ama ekle elimden geldiğince yardımcı olayım . Hırsızlıklarınımı ? Delili var yolsuzlukları mı var yalanları mı var küçümsemeleri mi var küfürleri mi var hepsinin delili var . Yani benim şu söylediklerim bi önceki mesajda anlattıklarım fikir değil gerçek tamamı gerçek .
Bunları bilmeyip destekliyorsanız yazın işte kanıt sunayım kim destekliyorsa ha bilip destekliyorsanız da her lafı söylerim çünkü sen paranın çalınmasına müsade edebilirsin ama benim de paramı çalana bir daha çalabilmesi için imkan sunamazsın .
Hepinizin görmediği birşey var ben 28 yıldır insanların bu kadar birbirine düşman olduklarını görmedim zorla seni bana düşman ediyorlar farkında değilsin zorla beni sana düşman ediyorlar fakında değilsin. Senin profildeki yaşın doğruysa bunlardan başka iktidarda görmedin partide görmedin , çok da değil aramızda 11 yaş var ama bundan öncekileri de gördüm insanlar hiç bu kadar mutsuz hiç bu kadar düşman değillerdi , inananlar hiç bu kadar zorda kalmamıştı dışlanmamıştı , siz şu an ekonomi iyi türkiye gelişti yalanlarına kanıp duruyorsunuz . Babalarımız tek maaşıyla ev geçindirir para biriktirir ev araba alırdı . Hadi geçindirin biriniz şu gün bi evi ? Madem ekonomi iyi geçindirsene bi denesene kaç para gerekiyor . Hayatım boyunca türkiyede bu kadar çok borçlu insan görmedim ben bi çıkın yoldan 100 kişi çevirin bankalara borcu varmı yokmu sorun 5 kişi borçsuz insan bulamazsın . İnsanların karı koca çalışmaktan anaları ağlıyor ama kazandıklarına bak geçimlerine bile yetmiyor 600 lira doğalgaz faturası gelmiş 3 yaşında çocuğum var mecburen kombi çalışmak zorunda ben asgari ücretli olsam nasıl geçinicem ? elektrik su 200 + doğalgaz 600 ? ee sonrası kira telefon gıda yol .
80 leri bilmem 85 de doğdum ama 91/92 den sonrasını a dan z ye hatırlıyorum hiç bir zaman kıtlık çekmedik en kriz var dediklerinde bile şu günümüzden iyiydik insanlar gerçekten huzurluydu . çalışanın bi değeri vardı , esnaflık vardı 3 kuruş belki pahalıya alırdın ama para hep semt içinde döner dururdu dışarı birilerinin cebine oluk oluk akmazdı , taşeronluk belası yoktu belediyede çalışıyosan maaş direk eline geçerdi , taşeron firmaya verilip %60 ı kesilip eline kuş gibi para vermezlerdi , hakkın neyse sen çalışıyorsun sen alırdın parti yandaşı 3-5 namussuzun formaliteden kurdukları şirketlere gitmezdi para öyle havadan para kazanamazlardı . 12 yılda ne oldu ben ezbere biliyorum fakir dibin de dibine indi , belli kesimlerde zenginlik patlaması yaşandı adamın 1 hafta önce açtığı şirketi trilyonluk ihaleler aldı zebil gibi aynı isimler olmasın diye şirket açıp açıp durdular . bu telefon kayıtlarında ki adamları az araştırın ya ulan bi büyük ihalede başka iş adamında kalsın bi tanesi ya bi tanesi . bütün o yoldur barajdır köprüdür havaalanıdır tüneldir üst geçittir ne varsa aynı ekibin şirketleri arasında dönüp duruyor ve bu adamlar hiç birşey üretmiyorlar tüm gelirleri rant iktidara yanaş ihaleyi al komisyonu ver düzen olmuş .
olacak o kadar diye bi program vardı açın netten eski bölümlerini bi izleyin istisnasız her hükümetin yanlış icraatlarını eleştirirdi ti ye alırdı şimdi adamlar haberleri yayınlıyamıyor onu kaldır fatih bunu indir fatih .
Pkkyı bitirdik dediler bölgede yaşayan varsa çıksın söylesin kck nedir doğdu da şu an neler oluyor hangi bölgeler tamamen kck kontrolüne verilmiş ? pkk şimdimi daha güçlü 2002 de mi daha güçlüydü görün. sınır dışına silahsız çekilme falan filan hikaye kck şu anda doğuda bir çok ilde kimlik kontrolü yapıuyor yol uygulaması yapıyor kendi devletini kurmuş orada kendince .
Suriyede iç savaşa sebep olmuşuz tırlar dolusu silahlar gidiyor hükümet sözcüsü kimseyi ilgilendirmez diyor iyi de o tırın içinde ne varsa halkın parasıyla alınmış ve terörist gruplara gidiyor hüseyinin babasımı bağılşamış onca silahı ki öyle bile olsa suçtur ortalık yatışır esad devrilmezse gerçekler ortaya çıktığında hepsi yargılanacaklar esad kullandı dedikleri kimyasal silahları muhaliflerin kullandığı ortaya çıktı gönderen olarak da en büyük şüpheli türkiye ama bundan da kimsenin haberi yok çünkü her bulunan şeyden sonra yayın yasağı geliyor. trenler dolusu mühimmatta bulunmuştu yayın yasağı geldi tırlara da türkiyeden geçirilmek isterken yakalanan alel acele haberlerden çekilen kimyasal silahlarada her şeye yayın yasağı reyhanlıya da kck kontrollerine de. Suriyede ölen her insandan zulme uğrayan her bir insandan esad ne kadar sorumluysa bu mevcut hükümet de o derece sorumlu . bizim ülkemizde pkk ne ise suriyede de öso benzeri oluşumlar aynısı . Vatanını seven adam iyi adam yabancı ülkelerden aldığı silahlarla kendi askerine savaş açarmı allah aşkına ? Din ayrımı bile yok hem aynı milliyete mensuplar hem aynı dine tek ayrım mezhep .
konu bu olunca işte yazdıkça yazıyor insan çünkü sesimizi duyan yok bir sürü hata yanlışlık var bir sürü hemde , doğru yapılanlar artık cımbızla çekilcek düzeye gelmiş eğrilikte deveyi geçmişler.
Ek Olarak:
Vatan'a millete hayırlı uğurlu olsun. Herkes elindeki değerin kıymetini bilmeli; nedense amacı dışında kullanım konusunda üzerimize yok; bence bu yasalar az bile. Daha fazla kısıtlama getirilmeli. Çünkü internet'i bilgi ve iletişim aracı olarak değil. Propaganda, siyaset ve gösteri aracı haline getirdiler. İnternet insanların iletişim ağı oluşturması ve bilgi paylaşımı için oluşturulmuş bulunmaz bir nimet aslında gelir elde etmemizi sağlayan, kazanç kapılarımızı çoğaltan ve yeni sektörler açılmasına neden olan bir araç iken; bunu amacı dışında kullanmaya başlayanlar oldu. Bence kanser'i dağılmadan önlemek için eli kesmek gerekir. Doğru bir hamle yaptılar ancak buda yeterli olmayacaktır. Google'ın ve Firefox'un bu konuda bir hamlesi oldu. Ancak bunun içinde bir çare üretilebilir. Bence daha farklı çözümlerde getirilmeli.
Buray bu da yetmiyorsa eğer kendi arama motorunu kullan yeter kardeşim . Zaten hiç birşeyi bulamıyor tam senlik . Ayrıca yasa sansür daraltma kısıtlama falan beklemene hiç gerek yok .
Eminim bu konuşmanı büyük diktatörümüz görse ya senin arama motorunu ülkeye zorunlu kılardı ya da danışmanı alıp seni bilir kişi göstererek siyasetten uzak yolsuzlukların videolarının ses kayıtlarının ulaşılamayacağı hatta aradığımızı bile bulamayacağımız böyle kapalı devre seçeceği 10 siteye girme hakkımız olan bir intranet kurardı. Bence mail at görüşünü onlara da ulaştır , samimi olarak söylüyorum jöleliden çok daha iyisin en azından somut bi önerin var telekinezi falan yalan dolanın yok.