O arkadaşına kısmen katılıyorum.
Katılmadıklarım;
Çok fazla gelişmiş özellikleri yok. Hayır, yeteri kadar özellikler var.
Çok fazla gelişmiş eklentileri yok. Hayır, çok yanlış düşünce.
Ücretsiz olması ; forum sisteminin çocuk eline geçip iyice itibar kaybetmesine neden olduğu için olumsuz bir durum. Hayır, oldukça iyi bir betik.
Ücretsiz Olması. Ücretli olsa da sanki satın alacaksınız, af edersiniz onu da warez kullanacaksınız.
Katılmadıklarım;
Çok fazla gelişmiş özellikleri yok. Hayır, yeteri kadar özellikler var.
Çok fazla gelişmiş eklentileri yok. Hayır, çok yanlış düşünce.
Ücretsiz olması ; forum sisteminin çocuk eline geçip iyice itibar kaybetmesine neden olduğu için olumsuz bir durum. Hayır, oldukça iyi bir betik.
Ücretsiz Olması. Ücretli olsa da sanki satın alacaksınız, af edersiniz onu da warez kullanacaksınız.
Gelişmiş özellikleri 1.8 ve 2.0 ile ortaya tam olarak çıkacak, olacak değişiklikleri resmi siteden görüp gelişme nasıl olur görebilirsin. Buyur git destek sitelerine, son açılan 10 konudan 7 tanesini 12 yaşındaki çocuk açıyor. Ki "Ücretli olsa da sanki satın alacaksınız, af edersiniz onu da warez kullanacaksınız." MyBB böyle düşünceler yüzünden Türkiye'de gelişmiyor zaten, başlı bir neden bu..
ya abi,acıkcası türkiyenin en büyük oyun forumuda smf,ve cok güzel teması felan,o yüzden bakıcam dediğine,yorum yaptığın için sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
O forumun en başlı rakip forumlarından birisinin alt yapısı MyBB ve ben yönetiyorum..