miharbisukarak adlı üyeden alıntı
Bende aynı sorunu yaşıyorum aslında benim için şuan sorun ortadan kalktı. Haber sitesi wordpress sorguları fazla olduğu için kaynak tüketimi çok fazla oluyor haliyle ben biraz optimize ettim günlük 4 bin 5 bin ziyaretçi de hiç kasma takılma olmuyordu. Dün sitede bir ağırlık bir yavaşlama oldu zaman zaman 500 hatası da almaya başlayınca hosting firması ile görüştüm. Benim olduğum sunucuda ki bir siteye saldırı olmuş ve saldırıyı bertaraf edip gerekli önlemin alındığı bilgisi verildi. Sonrasında ise benim sitede yaşadığım ağırlaşma ve beyaz sayfa hatası devam etti log kayıtlarına baktım kaynak tüketimi fazla olduğunu gördüm ve dün yoğun bir gündü anlık 100ün üzerinde ziyaretçi gelince birde kasılmaya başladı site. WP Super Cache eklentisini yükledim önbelleklemeden sonra herhangi bir sorun kalmadı büyük ölçüde kaynak tüketimi rahatladı.Bu hafta VDS sunucuya geçeceğim wordpress kullanıyorsanız eğer paylaşımlı sunucuda barınmanız ilk zamanlar olmasa da bir süre sonra problemler çıkarıyor. Size ait bir sunucuya geçmeniz daha mantıklı.
hocam nerden vds almayı düşünüyorsunuz en uygun fiyatlı hangisi