Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

Şimdi bu anlattığın o kadar saçma ki. Bugüne kadar Google, Bing, Yandex, internet tarayıcılarınız bu işlemleri yapıyordu ve halen de yapmaya devam ediyor. Google A2dan Z'ye senin herşeyini biliyor. Hele Gmail hesabın varsa Telefon numarandan cinsiyetine yaşadığın yerden hobilerine kadar herşeyini arşivliyor. Bunlar sorun olmuyor da ***** bunu yapınca mı sorun oldu???
Sorarım size; hangi takımı tuttuğunuz, okuduğunuz kitaplar, sevdiğiniz sanatçılar, telefon numaranız, gittiğiniz yerler, yemek yediğiniz mekanlar, yaşınız, kardeşleriniz ablalarınız abileriniz babanız anneniz, cinsiyetiniz, eğitim durumunuz gibi bilgileri tüm ayrıntılarıyla FACEBOOK 'a vermiyormusunuz????????
Bütün bunlar dururken ***** mi zorunuza gitti. Bütün yabancı firmalar giydiğin dona kadar herşeyini bilirken, ***** bunu açık bir şekilde isteyince sorun mu teşkil etti????
Burada apaçık siyaset yapmaya çalışıyorsun.


Arkadaşım ***** takip ediyor izliyor fakat bir şey yapmaya hakları yok bir sorun olduğunda her türlü haklı çıkarsın, sen kim oluyorsun beni izliyorsun habersiz onaysız izinsiz cart curt. Ha burada GEZİNTİ izni verirsen, adam sana cevabı yapıştırır " KENDİN İZİN VERDİN? UZA! " der başından savar.