dijitalblog adlı üyeden alıntı

Google'ın da Facebook'un da bu konuda sicilleri temiz değil.


Reklamcılara satmaktan kastı, açık bir şekilde satış değil. Google Adsense hizmeti üzerinden reklamverenler reklamlarını veriyor bana şu tür kullanıcı lazım diyor. Google sistemide hay hay diyor buradan aldığı verilere göre sana Google reklamları üzerinden gösteriyor. Bu durum senin yararına çünkü bi nevi senin ilgini çeken işine yarayacak reklamları görüyorsun.

_______________

Onun dışında ise, Facebook'un kullanıcı şartlarında vardı sanırsam, FBI vs. istediği taktirde kullanıcıların bilgilerini onlara vereceklerini belirtiyorlar zaten. Siz bu şartları kabul edip üye oluyorsunuz. Yani bunları kendiniz onaylayıp yapıyorsunuz. Ama onların tek yapabildikleri sadece kendileriyle alakalı bir site vs. bulunduğunda sizi takip etmeleri GEZİNTİ ise apayrı bir durum. Bunların hepsinin yaptığını yapabilme üstüne üstün diğer her türlü girdiğiniz her şeyinizi kayıt altına alma özelliğine sahip.

Buhara adlı üyeden alıntı

Kapatsak dahi iptal edildiğini zannetmiyorum yalandır


Tabikide yalandır, fakat herhangi bir hukiki bir durumda size karşı ellerinde bir şey olmaz. Nereden bu bilgilere eriştiğini sorarsın. Aktif durursa kapı gibi cevabı yüzüne vurur.