lostyazilim
tr.link

Hangi Wordpress Teması Tutar ve Yapmalıyım

7 Mesajlar 1.195 Okunma
lstbozum
tr.link

wordpress forum wordpress forum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 24.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Wordpress Uzmanı
    • Konum Adana
    • Ad Soyad O** Ö**
    • Mesajlar 57
    • Beğeniler 24 / 9
    • Ticaret 1, (%100)
    Not: Temaları kaliteli yapıp düşük ücretten satacağım...

Merhaba arkadaşlar. Şu an yeni bir wordpress teması kodlamak istiyorum. Lakin hangisine öncelik versem diye tereddüt içindeyim...

1.) Yemek tarifleri teması: Bu temada genel renk hatları tatlı fıstık yeşili ile fildişi renkleri hakim olacak. Genel özellikleri

[*]Responsive tasarım: Böylelikle tablet ve mobilden girenler için tasarım otomatik olarak uyumlu hale gelmektedir...
      [*]Slider: Ana sayfada jquery ile kodlanmış, görsel açıdan siteye kalite katan bir slider olacaktır...
      [*]Üyelik Paneli: Her temamda uyguladığım üyelik sistemi ile ayrı bir profil sayfası olacak ve kişiler bu sayfadan rahatça yemek tarifi gönderebilecek. Ayrıca üyeler birbirlerini arkadaş olarak ekleyecek ve birbirlerine mesaj gönderebilecek.
      [*]Gelişmiş Yemek Tarifi Gönderimi: Bu özellik ile yemek tarfini özelliklerine göre gönderebileceksiniz... Dünya mutfakları, pişme süresi, tarifin kaç kişilik olduğu, tarifin kategorisi, tarifin özelliği (ara sıcak, ana menü vs) gibi bir çok özelliği aynı anda belirtebileceksiniz ve bu belirtilen kritelerlere göre de gelişmiş arama sistemi olacaktır... Ayrıca tarifin birden çok resmi varsa birden çok resim ekleyebileceksiniz.
      [*]Tarife eklenen resimler otomatik galeri olacaktır: Bu özellik sayesinde tarife eklenen resimler otomatik olarak galeriye gönüştürülecektir... Böylelikle sitenin galerisi de olup resim aramalarında çıkacaktır...
      [*]Gelişmiş oylama ve değerlendirme Tarifleri kullanıcılar lezzetine, pratikliğine ve kendisinde bıraktığı hoşnutluğa göre farklı kriterlerde oylayacaktır... Oylanan tarifler günün, haftanın ve ayın tarfii bölümlerinde sergilenecektir... Ayrıca oylanan tarifler ile üye olan aşçıların/kullanıcıların genel puanı olacak ve günün, ayın ve haftanın aşçısı/kullanıcısı bölümünde ilk 10 sıralamasında sergilenecektir...

Yukarıda yemek tarifi sistemini yazdım ve bunun yanı sıra aynı gelişmişlikte

2.) Oyun Teması
    3.) Video Teması
    4.) Haber Teması

Gibi temalar yapmak istiyorum. Sizce hangisini yapmalıyım ?

Değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz ?

wmaraci
    reklam

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
    • Üyelik 09.06.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek SEO
    • Konum Adana
    • Ad Soyad B** U**
    • Mesajlar 1119
    • Beğeniler 317 / 317
    • Ticaret 122, (%99)
    Blog teması yapın , blog.
    wordpress forum

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Konum Adana
    • Ad Soyad O** Ö**
    • Mesajlar 57
    • Beğeniler 24 / 9
    • Ticaret 1, (%100)

Batarya adlı üyeden alıntı

Blog teması yapın , blog.

Peki nasıl bir blog teması tutar. Ya da özellikleri görselliği nasıl olmalı ? Değerli görüşünüzü bekliyorum...

safakbskn safakbskn Okuma&Yazma Bilir Kullanıcı
    • Üyelik 04.02.2014
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum Kayseri
    • Ad Soyad Ş** A**
    • Mesajlar 132
    • Beğeniler 2 / 51
    • Ticaret 8, (%100)
    seo ya uyumlu video temalı her halükarda tutar yüksek gelir beklentiniz var ise de xyz video teması yapabilirsiniz.
    wordpress forum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
    • Üyelik 29.09.2011
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Bilim İnsanı
    • Konum Denizli
    • Ad Soyad L** K**
    • Mesajlar 1299
    • Beğeniler 228 / 293
    • Ticaret 12, (%100)
    Aslında en iyi fikri buradan değil themeforest den alabilirsin... Gir siteye popüler temalara, çok satanlara bak derim...
    wordpress forum

kişi bu mesajı beğendi.

https://populertarim.com

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
    • Üyelik 09.06.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek SEO
    • Konum Adana
    • Ad Soyad B** U**
    • Mesajlar 1119
    • Beğeniler 317 / 317
    • Ticaret 122, (%99)

wordpress forum adlı üyeden alıntı

Peki nasıl bir blog teması tutar. Ya da özellikleri görselliği nasıl olmalı ? Değerli görüşünüzü bekliyorum...

Hem görsellik açısından hoş bir tema olmalı hem de seo açısından.Piyasada bunu yapabilmiş çok az sayıda tema var.Eğer böyle bir tema yaparsanız emin olun çok tutulur.
    wordpress forum

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Konum Adana
    • Ad Soyad O** Ö**
    • Mesajlar 57
    • Beğeniler 24 / 9
    • Ticaret 1, (%100)

safakbskn adlı üyeden alıntı

seo ya uyumlu video temalı her halükarda tutar yüksek gelir beklentiniz var ise de xyz video teması yapabilirsiniz.

Görüşleriniz için teşekkürler aklımda video ve blog teması var...

olesore adlı üyeden alıntı

Aslında en iyi fikri buradan değil themeforest den alabilirsin... Gir siteye popüler temalara, çok satanlara bak derim...

Themeforest global çapta bir site ben sadece türkiye piyasasında hangisinin gideceğini öğrenmek istiyorum amacım buydu. Bir çok sitede konular dönüyor ona göre bir çalışma yapmak istiyorum...

Batarya adlı üyeden alıntı

Hem görsellik açısından hoş bir tema olmalı hem de seo açısından.Piyasada bunu yapabilmiş çok az sayıda tema var.Eğer böyle bir tema yaparsanız emin olun çok tutulur.

Anladım. Aklımda da vardı aslında ama tutmaz diye yazmamıştım. Sonuçlara göre tam bir fikrim oluşacak. Ama öneriniz için çok teşekkürler...

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al