lostyazilim

Film sitesi ya da forum kurmayı düşünüyorum. Domain ismi önerir misiniz?

17 Mesajlar 2.467 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Vixo Vixo vpnscript.net Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

MuhammedAli adlı üyeden alıntı

Ben de anlatamadım galiba :p Örneğin kutsal damacana izle (filme takılmayın) yazdığımda sürüyle site çıkıyor karşıma. Bakıyorum bakıyorum 6. 7. sıradaki sitede çalışan film çıkıyor anca örneğin. Onu bulduktan sonra filmi kim upload etmiş, gideyim onun sitesinden izleyeyim falan demiyorum yani. İzlemeye başlıyorum hemen :)

Şimdi ilk attığım mesaja döndük bak :) film işi emek isteyen bir iştir eğer filmleri düzenli bir şekilde kendiniz yükleyip takip ederseniz o site mutlaka tutar. Sürekli Google üzerinden arama yapıp başka bir yere bakmaz ziyaretçiler, geçici değil kalıcı olurlar.

wmaraci
reklam

SeLCuKkK SeLCuKkK www.selcukgeyik.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Müş. Hiz.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Dostlar :D

Bu kadar yazışmadan sonra Film sitesi açmaktan vazgeçtim :)

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

Rediks adlı üyeden alıntı

Şimdi ilk attığım mesaja döndük bak :) film işi emek isteyen bir iştir eğer filmleri düzenli bir şekilde kendiniz yükleyip takip ederseniz o site mutlaka tutar. Sürekli Google üzerinden arama yapıp başka bir yere bakmaz ziyaretçiler, geçici değil kalıcı olurlar.

Benim bir film sitesi projem var. Şuana kadar hiç bir yerde olmayan (Türk sitelerin de) bir script kullanacağım. O yüzden kullanana kadar açıklamayacağım. Tasarım olsun, yapısı olsun baya hoş bir script. Ama tek sorunum film indirme/yükleme işi. Hızlı bir internetim yok o yüzden günde bir film eklemem siteye bir gün demek :) O yüzden erteliyorum hep

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

Benim bir film sitesi projem var. Şuana kadar hiç bir yerde olmayan (Türk sitelerin de) bir script kullanacağım. O yüzden kullanana kadar açıklamayacağım. Tasarım olsun, yapısı olsun baya hoş bir script. Ama tek sorunum film indirme/yükleme işi. Hızlı bir internetim yok o yüzden günde bir film eklemem siteye bir gün demek :) O yüzden erteliyorum hep

En başından beri deyinmek istediğim noktalardan biriside bu. Film sitesi kuracak olan kişide fiber internet olacak veya 100mbit bağlantıya sahip bir windows sunucu kiralayacak ki işini yapabilsin.

Bu arada neden bilmiyorum ama scriptlere güvenmiyorum artık, kendim yazmadığım sürece. Wordpress + Film teması standart oldu, ben yapsaydım yine wp den şaşmazdım.

Ek Olarak:

SeLCuKkK adlı üyeden alıntı

Dostlar :D

Bu kadar yazışmadan sonra Film sitesi açmaktan vazgeçtim :)

Bence en iyisini yaptın :) Diğer projende başarılar.

wmaraci
wmaraci

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

Rediks adlı üyeden alıntı

En başından beri deyinmek istediğim noktalardan biriside bu. Film sitesi kuracak olan kişide fiber internet olacak veya 100mbit bağlantıya sahip bir windows sunucu kiralayacak ki işini yapabilsin.

Bu arada neden bilmiyorum ama scriptlere güvenmiyorum artık, kendim yazmadığım sürece. Wordpress + Film teması standart oldu, ben yapsaydım yine wp den şaşmazdım.

Ek Olarak:

Bence en iyisini yaptın :) Diğer projende başarılar.

Güvenlik sıkıntısı yok hocam diye düşünüyorum. Ünlü bir sitede satışa sunuluyor. Yapan harbiden yapmış diyebilirim :)

Film işine çözüm bulsam yarın açarım siteyi

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

Güvenlik sıkıntısı yok hocam diye düşünüyorum. Ünlü bir sitede satışa sunuluyor. Yapan harbiden yapmış diyebilirim :)

Film işine çözüm bulsam yarın açarım siteyi

Ben bu film işine bir kere girdim, fazla dayanamadım. Umarım siz başarırsınız :)
MuhammedAli

kişi bu mesajı beğendi.

heptasarim heptasarim Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum 1
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 144 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
forum açacaksan buforum.net boşta ;)
SeLCuKkK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al