[FONT=Tahoma]Şimdiye kadar hepimizin internet dünyasında deneysel olarak açtığı birçok websitesi vardır.Bir hevesle açtığımız bu sitelerin bir süre sonra [COLOR=#339966]başarısız[/COLOR] olması gibi bazı durumları vardır ve bu kesinlikle hayal kırıklığı yaratmaktadır.Peki sitenizin başarısız olması nelerden kaynaklanır ? Neler yapıyoruz da web dünyasında başarılı olamıyoruz.[/FONT]

[*]Öncelikle başarısız olmanın en büyük etkenlerinden biri sitenin kopya içeriklerle doldurulması
    [*]Genel olarak ziyaretçilerin sevmediği bazı durumlardan olan site açılışında pop-up pencerelerinin sürekli kullanılması
    [*]Reklam alanları dışında çok fazla reklam yayınlamak ziyaretçileri sitenizden soğutması
    [*]Türkçe imla kurallarına dikkat edilmemesi
    [*]Düşük ve anlamı olmayan cümleler kullanılması
    [*]Bir kesime değil de her kesime hitap edilmeye çalışılması
    [*]Site içeriğinin karışık olması
    [*]Okuyucunun istediğini bulamaması ve karmaşık temalar.
    [*]Yazı içerisinde bulunan dışarıya verilmiş fazla link sayısı
    [*]Sitenin gereğinden fazla tanıtım yazısı alması
    [*]Dışarıya haddinden fazla link çıkışı yapılmasıdır.
[FONT=Tahoma]Bu örnekler fazlalaştırılabilir ve yapılmaması gereken örneklerdir.Bazı örneklerde haksız olduğumu düşünebilirsiniz fakat tüm örnekler benim dikkate aldığım örneklerdir ve kişisel düşüncelerimdir.Tanıtım yazısı almayın demiyorum fakat sayısı fazla olmasın,reklam yayınlamayın demiyorum fakat yazıyı okumaya engel olmasın,alıntı yapmayın demiyorum fakat yazının tamamını kopyalamayın,pop-up kullanmayın demiyorum ama süresini ve açılışını ayarlayın. Eğer bunların hepsini yaparsanız siteniz başarısız olma yolunda kesinlikle emin adımlarla ilerleyecektir.Denemesi bedava isterseniz buyrun deneyin. [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]Kaynak:[/FONT]http://tozbulutu.org/blog-dunyasinda-basarisiz-olmak/