cenktolga adlı üyeden alıntı

Telif hakkı ihlali, w*rez paylaşım v.s gibi konulara daha dün açılmış forum siteleri bile engel olmaya çalışırken ki buradada bu tür bir ihlal olması durumunda herkez şikayet etmek için sıraya giriyorken neden aylarca yıllarca mahkeme kararı beklemeden kapatılmasına karşıyız anlamıyorum?

Ya burda görüntü olsun diye bu itirazlar yada herneyse... İhlalde bulunan tüm sitelerin kapatılmasına TAM destek!

Lafa geldimi konuşuyorsunuz ama bak aşağıda ne var senin imzandaki sitene girdiğimde ilk karşıma çıkan şey
Sadece şu linkin : http://www.androidvagonu.com/korecin-mali-cihazlara-imei-yukleme/

suça teşvik kapsamında ceza almana sebep olabilir , imei değiştirmek suçtur ve cezaya tabiidir , imei adresi değiştirilen her cihaz ülke gelirinden 100-150 lira daha kayıp demektir . Suça karıştığında bulunamaması da cabası .

Şimdi bu konuyu silsen bile ben bunu gördüm ve üşenmeyip şikayet etsem yeni kanuna göre 2 yıl boyunca saklanacak veriler sayesinde senin bunu yayınladığın sonra sildiğin bilinecek ve cezadan yırtma şansın da olmayacak.
Bu kadar kanunlara saygılı vatanını seven bi vatandaşsan siteni kapatmanı bekliyorum. tib başkanını yada mahkemeleri boşa yormana gerek yok .

Ayrıca bu kanun çıkmamış olsa da bu sayfada verdiğin bilgiler suç. Madem ki konuştuklarınla tutarlı bi insansın madem ki sansür yasası doğru ilk bunun savunucusu olanlar uymalı .