ErçinÇağlar adlı üyeden alıntı
Saldırı alıyorsanız tavsiye etmemSaldırı olmasa bile genel ziyaretçiyi zararlı olarak algılayıp engelleyebiliyor
" Ayrıca: eğer sunucunuz türkiye lokasyonlu ise en yakın cloudflare sunucusu hollandada olduğundan statik sayfalarınızın sunumu teorik olarak 40ms gecikecektir. Ancak avrupa, asya ve amerika kıtalarında sitenize erişim 3-4 katı hızlanacaktır. Zira cloudflare asya, avrupa ve amerikada sırf bu iş için kullanılan güçlü ve her an hizmete hazır ÇOK GENİŞ KAYNAKLI sunucular barındırmaktadır.
Bu gecikme yaşanırken, apache veya diğer web serverınızın yorulmamış olması bu defa sql ve diğer emailin işlemlerini hızlandırmaktadır… "
Merak etme, adamlarla bi alıp veremediğin yoksa saldırmaz kimse. Bana 2 yıldır kimse saldırmadı, sitem hostta değil ki benim sitemi hostunda tutacak firma olduğunu zannetmiyorum :) Benim sitemin yaptığı hizmeti ücretli yaban bir çok site var büyük saldırmak isteseler sitemi 1 saniye ayakta tutmayacak alt yapıya sahipler istersen IHS'nin, Netinternetin, isimtescil'in hostunda bulunayım, istedikleri güvenlik önlemini alsınlar yani.