-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben destek olamam ancak şu var ki, eğer Pagerank'ınızı yükseltmek istiyorsanız Backlink çalışması yaptırın. PR'si yüksek sitelere link verebilecek kişiler ile anlaşın. Tabi HACKLiNK olmamasına dikkat edin. Sizin web site linkinizi bir başkasının web sitesinde barındırması Google'ın hoşuna gidecektir. Ancak elinizi çabuk tutun, güncelleme bu sıralarda gelebilir.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Daha yeni" bilgisini göz önünde bulundurarak söylüyorum.
Düzenli ve özgün içerikler girip güncellemeyi beklemenizde fayda var. Aksi durumda yeni bir site üzerinde yapacağınız çalışma umut ettiğiniz gibi iyi sonuçlanmayabilir. Aşırı bir backlink ve seo çalışması sandbox'a sokar, bu da eğer ticaret ile uğraşıyorsanız iyi sonuçlar doğurmaz.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
SEO, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuanda 4 backlinkiniz görünüyor ancak çoğu sayfanızda içerik yok. Önce içeriklerinizi özgün şekilde zenginleştirin, sosyal medyada aktifleşin pagerank'ınız gelecektir. Backlink için acele etmeyin. Alexa değeriniz yükseliyor. Hit değişmi gibi şeylerde yapmayın.
Google "elaldılar saat" yazınca henüz çıkmıyor. İçerikleriniz girildikçe Google'daki konumunuzda belirlenecekti.
Kısacası önce Google'da yer alın Pagerank gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
insaat sirketi
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Google da site:elaldilarinsaat.com yazdığım da 664 indexli sayfa görünüyor, ben mi yanlış bakıyorum acaba? Alexa da 4 link görünüyor ama backlink sorgulaması yaptığım zaman daha fazla sonuç görüyorum... Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
insaat sirketi
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yazınızı okudum, gerçekten çok sağolun, çalışmaya başlayabiliriz. Ama ilk önce soracağım, tahminen ne kadar bir bütçe gerekli? :)