lostyazilim
tr.link

Google PageRank Hakkında

10 Mesajlar 1.154 Okunma
lstbozum
tr.link

elaldilarinsaat elaldilarinsaat Wm Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek insaat sirketi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 59 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba değerli WebMasterlar, vaktinizi fazla almamak için kısaca yazacağım. Biz bir inşaat şirketiyiz ve web sitemiz yeni. sitemize Pagerank almak istiyoruz bunun için neler gerekli bilmiyoruz. Pagerank alındığı zaman google daki konumumuz da iyiye gideceğini sanıyoruz. Bu konu hakkında bize destek verecek webmasterlar arıyoruz Ücreti her ne ise sorun değil anlaşabiliriz. web sitemizin adresi: http://www.elaldilarinsaat.com Eğer hatalı yere konu açtıysam özür dilerim Admin arkadaşlardan... :o

wmaraci
reklam

AtomCmyLMz AtomCmyLMz OnaylıYoutube HesapSatışı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Ben destek olamam ancak şu var ki, eğer Pagerank'ınızı yükseltmek istiyorsanız Backlink çalışması yaptırın. PR'si yüksek sitelere link verebilecek kişiler ile anlaşın. Tabi HACKLiNK olmamasına dikkat edin. Sizin web site linkinizi bir başkasının web sitesinde barındırması Google'ın hoşuna gidecektir. Ancak elinizi çabuk tutun, güncelleme bu sıralarda gelebilir.

ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
"Daha yeni" bilgisini göz önünde bulundurarak söylüyorum.

Düzenli ve özgün içerikler girip güncellemeyi beklemenizde fayda var. Aksi durumda yeni bir site üzerinde yapacağınız çalışma umut ettiğiniz gibi iyi sonuçlanmayabilir. Aşırı bir backlink ve seo çalışması sandbox'a sokar, bu da eğer ticaret ile uğraşıyorsanız iyi sonuçlar doğurmaz.

Başarılar.

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek insaat sirketi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 59 / 9
  • Ticaret 5, (%100)

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı

Ben destek olamam ancak şu var ki, eğer Pagerank'ınızı yükseltmek istiyorsanız Backlink çalışması yaptırın. PR'si yüksek sitelere link verebilecek kişiler ile anlaşın. Tabi HACKLiNK olmamasına dikkat edin. Sizin web site linkinizi bir başkasının web sitesinde barındırması Google'ın hoşuna gidecektir. Ancak elinizi çabuk tutun, güncelleme bu sıralarda gelebilir.

Hocam, bugün backlink sorgulaması yaptım 38 indexli backlinkimiz var. Geçen hafta pr5 2 tane link, pr4 10 tane link satın aldım. Faydası mı olur zararı mı olur bilmiyorum ama faydası olabileceğini düşünerek aldım. Umarım zararı olmaz...

wmaraci
wmaraci

ouzizz ouzizz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek SEO, Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 59 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Şuanda 4 backlinkiniz görünüyor ancak çoğu sayfanızda içerik yok. Önce içeriklerinizi özgün şekilde zenginleştirin, sosyal medyada aktifleşin pagerank'ınız gelecektir. Backlink için acele etmeyin. Alexa değeriniz yükseliyor. Hit değişmi gibi şeylerde yapmayın.
Google "elaldılar saat" yazınca henüz çıkmıyor. İçerikleriniz girildikçe Google'daki konumunuzda belirlenecekti.

Kısacası önce Google'da yer alın Pagerank gelecektir.

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek insaat sirketi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 59 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam Google da site:elaldilarinsaat.com yazdığım da 664 indexli sayfa görünüyor, ben mi yanlış bakıyorum acaba? Alexa da 4 link görünüyor ama backlink sorgulaması yaptığım zaman daha fazla sonuç görüyorum... Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

elaldilarinsaat adlı üyeden alıntı

Hocam Google da site:elaldilarinsaat.com yazdığım da 664 indexli sayfa görünüyor, ben mi yanlış bakıyorum acaba? Alexa da 4 link görünüyor ama backlink sorgulaması yaptığım zaman daha fazla sonuç görüyorum... Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...

Ücretsiz seo danışmanlığı yapabilirim. Neler yapmanız gerektiğini adım adım çıkarırız.

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek insaat sirketi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 59 / 9
  • Ticaret 5, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

Ücretsiz seo danışmanlığı yapabilirim. Neler yapmanız gerektiğini adım adım çıkarırız.

Bu iyiliği yaparsanız gerçekten çok sevinirim

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

elaldilarinsaat adlı üyeden alıntı

Bu iyiliği yaparsanız gerçekten çok sevinirim

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/ucretsiz-search-engine-optimization-danismanligi-kurumsal-sitelere-125635.html

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek insaat sirketi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 59 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
yazınızı okudum, gerçekten çok sağolun, çalışmaya başlayabiliriz. Ama ilk önce soracağım, tahminen ne kadar bir bütçe gerekli? :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al