kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben WP ile bir film sitesi kuracağım fakat bir kaç sorum var, şimdi ben bir PHP öğrencisiyim yani bayagı yol kat ettim fakat daha açlışmalarım bitmedi. Sorum şu WP php dili ile mi yazılmıştır? peki ben bu mesela oz movie temasını alacağım editleyerek aklımda bir kaç fikir var programlama + temada değişiklik yapabiliyor muyum? WP açık kaynak kodlu bir proje mi? Yani mesela ben üye kaydı fonksiyonu ekleyebilir miyim film siteme o temada yoksa kendim kodlayarak?
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kodlama konusunda iyi olmasam da Wordpress temaları HTML + CSS + Php'den oluşmaktadır. Hiç php bilmesem de temada çeşitli yerlerde değişiklik yapabiliyorum. Sizde yapabilirsiniz.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wordpress sistematiğini bildikten sonra php ile wordpresste herşeyi yapabilirsin,
wordpress-html-css-web işleri yapılır
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
baştan yazmak yok hocam;
eksik yetersiz gördüğün, geliştirmesi gereken yerleri siz kendi kodlamanızla temaya ya da wp ye eklersiniz
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
açıkçası bu soruya cevap verebilecek yetkinlikte değilim ama bana göre baştan kodlama bitmemekle beraber özel projeler hariç baştan kodlama yerine cms sistemleri kullanılıyor - wp gibi- buna gerekli eklemeler yapılıyor,
php yeni öğreniyorum, gördüğüm kadarı ile de özel projelerde bile Php Frameworklar kullanılıyor