Apple store da kaldırıldıktan sonra baktığımda gördüğüm flappy bird şuan yok. İnternette araştırdığımda ise yerine gelen farklı oyunlarmış ve haberlerde şöyle deniyor "apple ve google sahte flappy birdlere karşı savaş açtı." Yanlışım için özür dilerim. Fakat ben halen reklam kokusu alıyorum çünkü ilk yaptığı açıklamada oyunu kaldıracağını söylemiş ama başka bir oyun yapacagından bahstmiş.
Bu reklam şu haberlerde çıkan giyim mağazası açılışa özel ilk gelen 1000 kişiye ücretsiz kıafet dağıtacak haberleri gibi. Mağazada izdiham olur arbede olur kapı cam kırılır vitrinler çöker mağazanın zararı 500 bin tl diye tüm ana haber bültenlerinde döner. Fakat adamlar 500bin tl zarar ile milyonlarca liralık reklam vermiş olurlar kolay mı ana haber bülteni saatinde tüm yerel kanallarda 2 dakikalık haberinin dönmesi. Güzel bir reklam bence.
Bu reklam şu haberlerde çıkan giyim mağazası açılışa özel ilk gelen 1000 kişiye ücretsiz kıafet dağıtacak haberleri gibi. Mağazada izdiham olur arbede olur kapı cam kırılır vitrinler çöker mağazanın zararı 500 bin tl diye tüm ana haber bültenlerinde döner. Fakat adamlar 500bin tl zarar ile milyonlarca liralık reklam vermiş olurlar kolay mı ana haber bülteni saatinde tüm yerel kanallarda 2 dakikalık haberinin dönmesi. Güzel bir reklam bence.
bu sözlerine kesinlikle katılıyorum :=) Birde üstüne gazetede ön sayfaya çıkarlar hem de ücretsiz ohh :)