-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar aklımda flash oyun sitesi var özen gösterip vakit ayırabilirim.Ama tecrübesizim bana şöyle aylık 100 tl kazandıracak bi proje lazım fazlasında gözüm yok acaba çoook aşırı vakit istemeden hani günde 3 saat 4 saat ayırabileceğim bir proje önerebilirmisiniz.100 Tl kazandırsa bana yeter 50 yede fitiz öğrenci adamız sonucta :D
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji üzerine Blog kur hergün özgün içerik gir tmmdır. Ama tek basına yapman zor gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji ile ilgileniyorum ancak okuyucuları sıkmayacak derecede akıcı bir dille özgün içerik yazamam malesef.Blog işini düşündüm ama bana göre değil.Sanki flash oyun sitesi için güzel bir tasarım ve şık bir isimle başlarsam 50 100 150 kazanabilirmişim gibi geliyo bana ne düşünüyosunuz bu konu hakkında
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
açar açmaz para kazandıracak tek site adulttan başka olacağını sanmam. Onun için boşa kendini hemen kazanacakmışın gibi umutlandırma hüsrana uğrama derim.
gokhankaraoglu.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Var mı öyle hemen kazanmak ?
Emek vereceksen yapılacak çok proje var ama 1 sene beklemen lazım
Adult hariç oda insanın vicdanına kalan olay.
Tecrübelerin neyse ona odaklan
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Var mı öyle hemen kazanmak ?
Emek vereceksen yapılacak çok proje var ama 1 sene beklemen lazım
Adult hariç oda insanın vicdanına kalan olay.
Tecrübelerin neyse ona odaklan
Yok hocam hemen kazanmayı beklemiyorum zaten.Ama şık ve çekici bir site tasarımı ile başlıcam.Önerilerede açığım yapılacak çok proje var demişsiniz bi kaç tanesini paylaşabilirmisin :)
GK Design adlı üyeden alıntı
açar açmaz para kazandıracak tek site adulttan başka olacağını sanmam. Onun için boşa kendini hemen kazanacakmışın gibi umutlandırma hüsrana uğrama derim.
yok adult açmam zaten.Hemen para kazanmayı beklemiyorum zaten ama bi 6 ay sonrada 3 5 kuruş bıraksında reklam bütçesi olarak kullanabilelim onu veya host ücretini felan karşılasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
usta o flash oyun sitelerinin çoğu hiç iş yapmıyor. kar edemiyorlar. kraloyun miniclip gibi siteler varken çocuklar bile diğer sitelere bakmaz ki zaten öbür sitelerde adam akıllı oyun yok. flash oyun işi seni ileriye taşımaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ermaneray peki sen nasıl diyosan öyle olsun :)